EYFEL ŽENSKI PARFEMI

Za dame koje vole glamur i raskoš. Parfemi koji su nežni, a opet dovoljno snažni da ostave trag za vama.
W1

Gornja nota: citrusi, ružičasti grejpfrut, crvena narandža, mandarina

Srednja nota: đurđevak, jasmin, breskva

Bazna nota: beli mošus, sandalovina, vanila

W2

Gornja nota: voćno-cvetna; Кajsija, breskva, crna ribizla, neven

Srednja nota: drveno-cvetna; Jasmin, sandalovina, kedar

Bazna nota: slatki mošus; mošus, vanilija

W3

Gornja nota: citrusi, ružičasti grejpfrut, crvena narandža, mandarina

Srednja nota: đurđevak, jasmin, breskva

Bazna nota: beli mošus, sandalovina, vanila

W4

Gornja nota: citrusi, ružičasti grejpfrut, crvena narandža, mandarina

Srednja nota: đurđevak, jasmin, breskva

Bazna nota: beli mošus, sandalovina, vanila

W5
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

Talas ekstremne svežine susreće se sa cvetnim notama i nastavlja senzualnom začinskom kompozicijom. „Šansa je tornado... vrata otvorena za avanturu i nepoznato, baš kao usne spremne za poljubac.“ Ružičasti biber i limun su predstavljeni u gornjoj noti. U srcu su zumbul, jasmin, vetiver i iris, dok je baza sastavljena od pačulija, mošusa i životinjskih nota.

W6
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

W6 je jedinstveni parfem koji će sigurno ostaviti savršen utisak. Limeta i mandarina čine početak, tuberoza i jasmin ih susreću u notama srca. Sandalovina, koja ima drvenastu dubinu, kombinuje se sa slatkim zrnima tonke i zatvara miris. W6 je ženstvena i odlična alternativa tipičnim letnjim mirisima.

W7
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

Ovaj parfem izražava emotivne žene koje vole jednostavnost. W7 kombinuje prirodu i brz gradski život. Kompozicija uključuje gornje note ljubičice  i bugarske ruže, dok se crvena ribizla i jasmin pojavljuju kao srednje note. Zatvaranje čine note vanile, praćene belim mošusom.

W8
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

W8 je simbol ženstvenosti. Parfem je zasnovan na 4 različite note. Blago gorak sa bademom, kremast sa jasminom i ljiljanom, dragocen sa drvetom Jacaranda, hipnotički sa vanilijom i mošusom. Kokos, šljiva, badem i kajsija čine miris. Ruža, đurđevak i ljiljan kombinuju se sa jasminom i tuberozom u srcu mirisa. Sandalovina, drvo Jacaranda, vanila i mošus čine zaključak.

W10
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

W10, je moderan, glamurozan miris, koji je postao neverovatno popularan, pa se iz tog razloga razvio u brojnim varijantama različitih koncentracija. W10 je blistav miris. Njegov raskošan, zlatni miris blista na koži poput sunčevih zraka. Bergamot, dinja, breskva i kruška otvaraju miris voćnim citrusnim notama. Srce je izgrađeno oko frezije, ljubičice, ruže i đurđevka. Drvenu osnovu kreiraju kedar, vanila, mošus i sandalovina.

W11
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

W11; Miris je veoma ugodan, prirodan, elegantan i sportski. W11 simbolizuje spontanu lepotu i slobodu mirisa i žene koja ga koristi. Kao gornje note, začinske note su pomešane sa belim cvećem. U srcu se ruža kombinuje sa heliotropom i jasminom. Prekrivena bazom, drvenim notama, amberom, sandalovinom i mošusom.

W12
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

W12; Otvoreni, dizajniran za mlade žene koje znaju šta žele, W12 je otvoren koliko i mlade žene kojima je posvećen. Impresivan i prelep, bezbedan, W12 je ugraviran sa ružičastim dodirom u svačijem umu. Očaravajuće, lišće korijandera, crvena narandža i kardamom čine otvor. U srcu, listovi ljubičice se kombinuju sa semenkama jasmina i šargarepe. Završne note mirisa mošusa, sandalovine i vanile.

W13
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

W13 hvata energiju, duh i ličnost današnje mlade žene sa šarenim, cvetno voćnim mirisom. W13 se otvara citrusnim voćnim notama ljutog limuna, breskve, svetlucave jabuke, ananasa i zelenih nota; nastavlja se srednjim notama zavodljivog jasmina, harizmatične magnolije i irisa, a baza obavija sve to drvenim notama, amberom i mekim belim mošusom.

W14

W14, veoma je atraktivan i prepoznatljiv miris, impulsivan i neodoljiv, baš kao ljubav na prvi pogled. Na vrhu je uzbudljiva mešavina gardenije i frezije. Srce je izgrađeno oko jasmina iz Madrasa, ruže Damaska i korijandera. Bazne note pružaju vanila, pačuli i vetiver.

W15

W15; Gornja nota oslanja se na delikatesnost jagoda i malina u kombinaciji sa okrepljujućim grejpfrutom i crnom ribizlom. Nota srca otkriva ljiljan, crveni božur i nevinu i svetlu ljubičicu. Završna nota je poput raskošnog milovanja zahvaljujući drvetu kašmira, vaniliji i mošusu.

W16

W16; Tečna interpretacija moderne ženstvenosti, W16 je nežna, ali blistava, udobna, ali egzotična. Odvažan, duhovit i zagrljen, oličava suštinu modernog voćnog cveća. Ovaj ženstveni miris poseduje mešavinu narandže, kruške i bergamota u gornjoj noti. Srednja nota cvetnog akorda jasmina, začinskih nota i pasulja tonke, dok baza objedinjuje mošus, vaniliju i kedar.

W18

W18; zasniva se na harmoniji između narandže, svežih cvetnih nota i tople sandalovine. Svetleći otvor izgrađen oko korice dve različite narandže: gorke i slatke iz Italije. U srcu, apsolut cveta narandže čini magičnu cvetnu fantaziju u savezu sa Arapskim jasminom. Senzualni trag koji izaziva zavisnost pružaju vanila, sandalovina i kap meda u bazi.

EYFEL

Sve naše proizvode možete kupiti u EYFEL parfimerijama širom Srbije ili putem interneta preko naše online prodavnice: shop.eyfelparfemi.rs
Budite deo porodice najvećih ljubitelja parfema sa 20% ulja. Ukoliko imate predlog za saradnju ili neko pitanje za nas pišite nam

W19

W19; Ovo je svetao, svež i energičan miris, koji odgovara slici smele, ali šarmantne žene. Na vrhu su krastavac, jabuka, grejpfrut i magnolija. U srcu su tuberoza, đurđevak, ruža i ljubičica, dok su u osnovi sandalovina, amber i drvene note.

W20

W20 posvećen princezama je cvetni miris koji predstavlja mladost, prirodu, spontanost, eleganciju, moć. Osećajte se posebno kako rastete ceo dan. Gornje note uvode citrusne note i božur, srce je obogaćeno ružom i osmantusom, dok donje note obuhvataju pačuli, mošus i sandalovinu.

W21

W21 Miris je veoma miran sa vodenim notama koje nas podsećaju na povetarac okeana i hladnu morsku vodu, voće i šumu. Gornje note su slatke, hladne i vodene sa notama ananasa, dinje, breskve, kupine, ozona i crne ribizle. Nota srca je sastavljena od nežnog cveća; jasmin, lokvanj i đurđevak. Usklađen je sa vetiverom i sandalovinom.

W22

W22 navodno predstavlja razigrani duh mlade žene i oličenje francuskog šika. Slatke arome, bergamota, šljive i kandirane jabuke sa vrha kompozicije vode do cvetnog srca ruže, ljubičice i jasmina. Baza otkriva tonove belog mošusa, sandalovine i vanile.

W23

W23, je delikatan voćni i cvetni miris za žene.Gornje note otvaraju jabuka, ananas i đurđevak. U srcu dominiraju cvetne note jasmina, ruže, magnolije i đurđevka. Drvene note sandalovine i kedra susreću se sa mošusom i zatvaraju bazu mirisa

W24

Parfem „inspirisan slobodom da živite svoje snove.“ Bekstvo, misterija, carstvo čula. W24, otkriva uzbudljivu ženstvenost. Na vrhu se nalaze voćne note nara i zelene note. Srce donosi cvet lotosa i crnu orhideju, dok su u osnovi mošus, ljubičica, drvene note i amber

W25

W25 je cvetno voćni miris za žene. Prepoznatljiv miris počinje gardenijom, frezijom, kokosom i breskvom. Srednja nota kompoziciji dodaje jasmin, geranijum, ilang ilang i ljubičicu. Vanilija, drvene note, mošus, pačuli i amber donose svoje impresivne mirise u bazu.

W26

W26 će vas uvući u svet zavođenja. Vanilija se lepi za kožu kako bi iskušala i zaplela kremastu mekoću i zavodljivost. Topli vetiver okružen je cvetom strasti da stvara duboku i dugotrajnu senzualnost.  Sambac jasmin i solarne note daju senzualnu i duboku senzaciju u srcu. Donje note vetivera i vanile stvaraju topao i kremast trag na koži.

W28

Miješanjem cvjetnih, drvenih i voćnih aroma, W28 oslobađa senzualnu velikodušnost. Dinja, liči, ananas i crna ribizla otvaraju miris. Cvetno srce ruže, magnolije, jasmina, heliotropa, irisa i drugih cvetnih nota osvojiće vašu dušu. Kompoziciju zatvaraju sandalovina, vetiver i pačuli.

W30

W30, zvezdani istoimeni miris meša tople i senzualne note koje ga čine savršenim za romantično i večernje odevanje. Ovaj topli i senzualni miris karakteriše prizvuk bergamota, mandarine i sveže ubrane breskve koji okrepljuju čula. Nagoveštaji pasulja tonke i heliotropa čine W30 mirisom koji je podjednako intrigantan kao i vi. Vanilija, pačuli i drvene note zatvaraju bazu.

W31

W31 nam govore da pronađemo biser u nama. Otvaranje mirisa uključuje note breskve, šljive, frezije i zelene note. Sredina otkriva đurđevak, ružu, jasmin i ilang ilang. Osnovu čine kedar, vanila, pasulj tonke i drvene note.

W33

W33 Ako tražite ukusno dekadentan miris koji vas prati ceo dan i noć, W33 za žene može da se nosi sa tim poslom. Ovaj cvjetno voćni miris otvara se ananasom i korijanderom. U sredini je glatka i zavodljiva mešavina ruže, jasmina i đurđevka. Mahovine i beli mošus stvaraju senzualni trag u bazi.

W36

V36; Ovaj parfem je klasifikovan kao orijentalno-cvetni. Note korijandera i pimenta osvežavaju voćne note kajsije u vrhu. W36 sadrži notu ljubičice koja blista u buketu cveća uz ružu, osmantus i jasmin u srcu. Drvene note pačulija, sandalovine i kedra zaslađene su vanilijom u bazi.

W37

W37 ističe spontanost kod svih žena. Miris je konstituisan na ruži, a obogaćen je cvetnim i drvenim notama. Neobična kompozicija ananasa, anisa i crnog bibera otvara miris. Srce cveta ružom, jasminom, ilang ilangom i božurom, dok sandalovina i mošus zatvaraju miris u bazi.

W38

Miris W38 je kao sajam zabave, sa mirisima voća, čokolade i karamele. Lagane i prozračne prozirne gornje note bergamota i mandarine prate srce marakuje, breskve i kajsije. Opojna, ukusna završna nota bazirana je na pačuliju sa primesama čokolade, slatkih nota, vanile i karamele.

W39

W39 svojim ženstvenim i postojanim mirisom dovodi svoje korisnike u svet lepote. Pikantni limun se susreće sa čistim jasminom i romantičnom ružom u vrhu. Beli cvetovi, ilang ilang i iris povećavaju eleganciju mirisa. Pakuli, vetiver, kedar i beli mošus zatvaraju miris.

W42

W42 gornja nota mirisa uključuje note bergamota, mandarine i morskih nota praćenih srčanim notama sastavljenim od jasmina, ruže i ilang ilanga. Bazne note su vanila, pačuli, benzoin i sandalovina.

W46

W46 simbolizuje bekstvo u svet snova gde je samo mir; to je mesto gde sunce ljubi more, zraci svetlosti nežno miluju kožu i svetlucaju u toplom pesku.

W47

W47 najavljen kao snažan aspirativni portret ženstvenosti. Voćne citrusne gornje note uključuju malinu, mandarinu i bergamot. Srce se razvija cvetnim akordima jasmina, gardenije i ruže. Osnovu čine sandalovina, benzoin, karamela, vanilija, beli mošus i amber.

W48

W48 slavi vašu ženstvenost i osvetljava vašu unutrašnju lepotu. Ukusni tonovi anisa mešaju se sa ananasom i limunom u vrhu. Đurđevak, ruža, jasmin i sladić čine srce, dok je osnova bliska kompoziciji sa notama tonke, badema, vanile i heliotropa.

W49

W49 je ležeran i vedar, svetlucavi cvetno voćni miris koji evocira duh sicilijanskog leta. Iskričavi početni akord kedrovine, jabuke i zvončića stapa se sa ženstvenim srcem, okupanim jasminom, bambusom i belom ružom. Zaključak je prošaran kedrovom, amberom i mošusom.

W50

W50 sa jedinstvenim potpisom prirodnog ekstrakta jabuke, je zavodljiva, čista i svetlucava inovacija i sjaj brenda. Cvet narandže, sočne šljive i zlatne jabuke, srednje bele ruže i đurđevka harmoničan spoj sa donjom notom drvenih nota, sandalovine i krajeva mošusa.

W51

W51 ovaj cvetni miris počinje bergamotom, geranijumom, glogom i zumbulom, a u srcu slede ruža, ljubičica, mimoza i đurđevak, završavajući senzacionalnom toplinom sandalovine, kedra, heliotropa i ambera.

W52

W52 sveži i voćni miris otvara se notama jabuke, ozona, frezije i breskve. Srce je simfonija belih cvetova jasmina osveženih mimozom, tuberozom i svetlucavim đurđevakom. Baza je senzualna sa sandalovinom, mahovinskim notama i mošusom.

W53

V53 gornje note mirisa otvaraju se bergamotom, jabukom i kruškom. Cvetne note jasmina, ruže, đurđevka i ilang ilanga dominiraju srcem. Kompoziciju zatvaraju sandalovina, kedar, vanila i mošus.

W54

W54 je tu da dočara smelu, avanturističku stranu žene. Gornji deo se otvara notama bergamota, limuna i kruške.
Srce pruža cvetne note tuberoze, jasmina, ruže i orlovi nokti. Osnovu zatvaraju note sandalovine, mošusa i mahovine.

W55

W55 miris je „ukorenjen u prirodi i vodi“ U gornjoj noti su zgnječeni listovi nane i limun iz Kalabrije. Morske note, ružičasti biber, jasmin i božur pružaju elegantnu kombinaciju u notama srca. Kedar, labdanum i slatke note zatvaraju kompoziciju.

W56

W56 je retka esencija, senzualna i delikatna. Kompozicija počinje grejpfrutom, trešnjom i kokosom. Centralna nota kompozicije je misteriozna gardenija, svež cvet narandže i tuberoza. Amber i mošus u bazi čine miris tamnim i misterioznim, veoma senzualnim i izrazitim.

W57

W57 miris je dizajniran za moderne i elegantne žene.  Citrusne note bergamota, limuna kombinuju se sa crnom ribizlom u vrhu. Cvetne note jasmina, ilang ilanga, irisa i đurđevka proširuju srce i stvaraju karakter mirisa. Osnovu zatvaraju mošus i dragocene drvene note.

W58

W58 njegov glavni miris ilang ilanga, izuzetne ruže i eterično prelepog jasmina će privući vašu pažnju. Njegov cvetni sastav baziran je na esencijama vetivera i ambera, a ovi tonovi daju miris mošusa.

W59

Miris je najavljen kao gorak, slatkast cvetni, skandalozno ukusan na vrhu se nalaze limun, narandža, badem, jabuka i karamela. U srcu su majska ruža, ruža Damask, jasmin, heliotrop, sandalovina i kašmir, dok su u osnovi mahune tonke, vanile, ambera i mošusa.

W63

W63 je miris za izuzetnu ženu koja odmah privlači pažnju kompozicija se otvara nežno svežom mandarinom, narandžom, bergamotom, ličijem i breskvom. Srce je tanko sa notama jasmina, đurđevka koje se ljubazno prepliću sa voćnim dodirom šljive. Drvenu mošusnu bazu kreiraju vetiver, amber i mošus.

W68

W68 na vrhu je citrusno voćna eksplozija limuna, narandže i crne ribizle. Srce je cvetni buket irisa, cveta narandže i jasmina. Osnovu zatvaraju pačuli, mahune tonke, vanila i mošus

W70

W70 je neverovatan miris koji se otvara uzbudljivim naletom hrskave jabuke i cveta narandže, ostavljajući prvi utisak delikatne ženstvenosti. U međuvremenu, suptilne note srca mirisa, sastavljene od jasmina, šljive i bele breskve, stvaraju bezbrižan, bezbrižan rub. Baza sadrži note sandalovine, drvene note i kremastu vaniliju koje se kombinuju.

W71

Budite privučeni W71 privlačnom kombinacijom breskve, jasmina i belog mošusa. Crna ribizla se meša sa breskvom u vrhu. Cvetne note ilang ilanga, jasmina i mugueta dominiraju srcem. Beli mošus i sandalovina zatvaraju bazu mirisa.

W72

 U vrhu otvaraju citrusne note limuna, narandže i mandarine i voćne note jabuke. U srcu se kombinuju cvetne note ruže, ilang ilanga, geranijuma i ljubičice sa elemijem i korijanderom. Osnovu zatvaraju mošus, amber, sandalovina, pačuli, benzoin i vanila.

W73

W73 u osunčanim gornjim notama, sočna mandarina, svetli limun i crna ribizla izražavaju svoj sjaj. Esencija bademovog mleka kombinuje se sa karamelom i jasminom u srcu. Svilenkasti akord bademovog mleka podseća na tradicionalne slasti Sicilije. Obogaćen vanilijom i čokoladom, proširuje izuzetnu senzualnost mošusa i ambera u bazi.

W76

W76 u gornjem delu mirisa, svežina bergamota se susreće sa ružičastim biberom i muškatnim oraščićem. Srce otkriva elegantne note gardenije, ruže i đurđevka. Miris se zatvara pačulijem, sandalovinom, irisom, vanilijom i misterioznim belim mošusom.

W77

W77 zapanjujuća mešavina senzualnih ružičastih božura, začinskih nota, sukulenata, kremaste sandalovine, belog čaja i mošusa. Miris se otvara ružičastim božurom i ružičastim biberom. Nudi note voćnog srčanog soka, nara i ananasa. Sandalovina, beli čaj, drvene note i beli mošus zatvaraju miris.

W78

Moderan, strastven, intenzivan i istovremeno mekan. W78 je miris koji će aktivirati sva čula pružajući divan sklad sa kožom. Miris sadrži svetlu malinu, mandarinu, bergamot, krušku i jabuku na podlozi od ružičaste sandalovine, benzoina, karamele, vanile, belog mošusa i ambera.

W82

W82; note mandarine, limuna, bergamota i marakuje svetlucaju po celom parfemu i čine ga neizostavnim. Ruža, jasmin i iris u notama srca daju samopouzdanje nežnoj ženi. Donje note vanile, ambera, sandalovine i benzoina dodaju mirisu zrelost kao i savršenu privlačnost

W84

W84 je zavodljivi eliksir koji svojim kristalnim sjajem predstavlja nevinost i jasnu lepotu žene. Bergamot, kej note, korijander otvaraju miris. Jasmin, đurđevak, lokvanj i bambus čine osetljivo srce. Kompoziciju zatvaraju sandalovina i beli mošus.

W88

WV88; Parfem koji će postati nezaobilazan za novu generaciju sa bočicom ukrašenom cvećem u plavim i zlatnim tonovima i jedinstvenim mirisom. U visokim notama su note jabuke, kruške i lešnika; srčane note bobica tonke, badema, magnolije i đurđevka; Donje note su vanilija, beli mošus i drvene note.

W91

Miris čistog šarma, čiste providnosti i čistog sjaja. Otvarajući se hladnim dodirima nara, lica i smrznutog voća, W91 je postao jedinstven ženski miris sa jarkim cvetnim notama božura, magnolije i lotosa u srcu i topli amber, mošus i drvene note na dnu.

W92

W92 ima snažnu ličnost sa autentičnom lepotom. W92 u početku razvija snažne i zavodljive note citrusnog voća sa mandarinom i crnom ribizlom. U srcu, jasmin, đurđevak i ruža se dopunjuju amberom i mošusom u donjoj noti.

W96

W96 osećaćete se veoma ženstveno i privlačno uz energiju citrusnog voća i ženstvena osećanja drvenih mirisa. Narandža, grejpfrut i elemi otvaraju miris. Muškatna žalfija, crni biber i ružičasti biber čine srce mirisa. Zatvaraju note kedrovine, pakulija, vetivera, sandalovine i mahovine.

W97

Svojim mirisom kojim dominiraju citrusne, cvetne i drvene note, nezaobilazan je za elegantne i ženstvene žene.  Narandža i bergamot otvaraju miris. Jedinstveni mirisi ruže i jasmina dominiraju srcem. Harmonija pakulija i vetivera zatvara miris.

W99

W99 je neizostavan miris žena koje su instinktivno seksi, odbacuju ograničenja, ne plaše se da slede svoja osećanja i izbegavaju razočaranja. List mandarine i cvet drveta svile otvaraju miris. Cvetno srce nudi note ruže, jasmina i cveta narandže. Vanilija, sandalovina i tonka orasi zatvaraju miris.

W101

W101 je miris žena koje vode svoje carstvo. Bergamot i mandarina Gornja nota u kombinaciji sa malinom i crnom ribizlom. Poprimi duboko značenje sa jedinstvenom magnolijom, cvetom narandže, jasminom i ljubičicom u notama srca. Amber, pačuli, mošus, vanila i karamela čine donje note i zatvaraju miris.

W102

W102 pokazuje sofisticiran stav sa svojim voćnim mirisom. Sa ženskim parfemom W102 bićete zarobljenici svojih želja. Citrusne note i bergamot otvaraju miris. Spoj đurđevka i jasmina u srcu daje hladan vazduh mirisu. Slatke i drvene note kombinuju se sa mošusom za zatvaranje mirisa.

W103

W103; Miris izaziva osećaj početka, svežine, sreće, nade i ponovnog rađanja. Crna ribizla, zelene note, kruška i breskva otvaraju miris. Cvetno srce je mešavina đurđevka, jasmina, frezije, belog cveća i zumbula. Amber, drvene note i mošus završavaju miris.

W104

W104; Ovaj miris je dizajniran za misteriozne žene koje vole da se osećaju seksi i privilegovano. Pomešan sa ukusnim voćem, dragocenim cvećem, toplim amberom i elegantnim mošusom, ovaj izuzetni parfem izgleda kao simbol elegancije u elegantnoj bočici, a miris kupine, maline i egzotične šljive otvaraju. Cvetne note orhideje, frezije i irisa čine srce mirisa. Mošus, amber i vanila zatvaraju miris.

W107

W107; Miris je mešavina svežeg cveća i voća. Gornje note su kruška, jabuka i dinja. Srce se sastoji od breskve, ruže i irisa. Kombinacija pačulija, ambera i mošusa završava miris.

W108

W108 je duboko neobičan magični napitak. W108 počinje jasminom i ružom i nastavlja se drvenim i solarnim notama, a završava se harmonijom vanile, bobica tonke i belog mošusa.

W109

Sa svim karakteristikama koje mogu impresionirati ženu, W109 je jedinstveni parfem za žene koje traže sebe u njihovom mirisu. Svež miris mandarine se meša sa toplim začinskim mirisom kardamoma i karanfilića na početku. Dok breskva, ilang ilang i ruža čine srce mirisa; Pačw110uli, bobice tonke, beli mošus i vanila zatvaraju miris.

W114

U početku, začinsko-citrusne note formirane notama cimeta i bibera zajedno sa narandžom daju šarm ženama i poprimaju blistavu boju. Jasmin, karanfil, ruža i ilang-ilang u srcu dodaju šarm ženi. Benzoin, pakuli, note smole i vanila koje se pojavljuju u poslednjim notama dodaju postojanost mirisu, čineći da se osećate kao da hodate okolo po zalasku sunca.

W115

Miris kombinuje eleganciju sa bogatstvom, čistoću sa šarmom. Ženstvenost parfema otkriva se na otvaranju mirisnim orlovim noktom i gardenijom. Božur i ilang ilang u srcu nude čiste i atraktivne cvetne note. Dragoceno drvo kedra i drvene note se mešaju sa vanilijom u osnovi, čineći parfem trajnijim i privlačnijim.

W116

W116 je suština ženstvenosti. Legendarni i vanvremenski parfem. To je zavodljivi eliksir sa svojim klasičnim, ali upornim mirisom. Miris otvaraju note aldehida, bergamota, limuna i nerolija. Cvetno srce čini jedinstvena kombinacija jasmina, ruže, irisa i đurđevka. Vetiver, sandalovina, vanila i amber pokrivaju miris.

W117

V-117 pokazuje šta parfem može biti: superioran, efektan i živahan. Gornje note bergamota, crne ribizle, breskve i mandarine; Srčane note cveta narandže, jasmina, tuberoze i frezije; Donje note uključuju vanilu, amber, bobice tonke i mošus.

W120

W120; Izuzetno ženstven, seksi i bogat, miris je blistava kombinacija citrusa, dragocenog cveća, meda, pačulija i mošusa. Gornje note su narandža, malina i cvet narandže; Srčane note cveta narandže, jasmina i gardenije; Donje note su med, pačuli i slatke note.

W122

W122 je prava legenda. Njegova avantura je univerzalna. Mirisne esencije se ne uklapaju u vreme, a vreme nikako ne može uticati na šarm parfema. Počevši od voćnih nota kajsije, breskve, ananasa i bergamota, ovaj elegantni miris je simbol večne ženstvenosti.Miris, ojačan cvetnim notama ruže, jasmina, irisa i heliotropa u srednjim notama, zatvara se slatkim mošusom, sandalovine i vanile.

W125

W125 je dizajniran u proleće, inspirisan voćnjacima trešanja u cvetu i toplom, jarkom svetlošću prolećnog sunca. Počevši od voćnih nota trešnje, maline, jabuke, pomorandže i kruške, ovaj prijatan miris pojačan je cvetnim notama đurđevka, jasmina i belog cveća u notama srca. Donje note ambera, nota šećera, mošusa i vanile zatvaraju kompoziciju.

W126

W126; U uvodu, zarazna crvena narandža pleše sa ukusnim jabukama, breskvama i malinama. U notama srca, ljubičica flertuje sa buketom jasmina i magnolije kako bi stvorila cvetnu ženstvenost. Miris se završava aplauzom zahvaljujući senzualnoj mešavini pačulija, ambera i mošusa.

W128

W128 je potpuno nova mirisna senzacija. Susret drvenih nota sa vanilijom i jasminom. Kompozicija mirisa se otvara osvežavajućom mešavinom mandarine, đumbira i začina. Cvetno srce je mešavina nežnog cveta narandže, đurđevka i jasmina. Drvene note i benzoin susreću se sa vanilijom i amberom u baznim notama.

W130

Užitak obavijen zavodljivim šarmom. W130 je orijentalni gurmanski parfem sa mošusom, predoziranim benzoinom i ekstraktima karamele. W130 se otvara cvetnim notama irisa i bergamota, srednja nota je slatka vanila, note benzoina i karamele su zamenjene sandalovinom, amberom i mošusom u donjoj noti.

W132

W132; Kapija u svet filmskih zvezda za žene koje traže neodoljivi šarm susreće se sa očaravajućom raskošom u ovom parfemu. Uzbudljive gornje note susreću se sa ukusom narandže, crvenog voća i paprike. Srednje note su jasmin, cvet narandže i heliotrop, dok su donje note zagrejane pačulijem, kedrovom i amberom.

W133

W133 je cvetan, jasan i spokojan. Miris elegantnih, privlačnih i slobodarskih žena, W133, svojim hladnim notama čini da osetite topao slatki povetarac na svojoj koži. Gornje note su bergamot i zelene note; Srednje note su ruža, ljubičica, narcis, tuberoza i ljiljan; Donje note su sandalovina i vanila.

W136

W136 je neočekivani miris kreiran od delikatne ruže sa notama ličija i crne ribizle. Citrusno-voćni početak je limun, bergamot, crna ribizla i sladić sagar. Cvetno srce stapa se sa ružom, jasminom i božurom, dok mošus i drvene note u dnu ostavljaju prelep utisak.

W137

W137; Ovaj duboki i zavodljivi miris kreiran je mešanjem nota sandalovine, jasmina i ambera. Mandarina, limun i crni biber otvaraju miris, dovodeći do cvetnog srca od jasmina, ruže, geranijuma i ilang-ilanga. Tonka orah, vanilija, sandalovina, amber i mošus zatvaraju miris.

W138

W138; Sa citrusno-voćnim otvaranjem, gornje note mirisa uključuju bergamot, borovnicu i krušku. Cvetno srce nudi note jasmina, đurđevka, tuberoze i ciklame, dok sandalovina i mošus zatvaraju miris.

W140

W140 - Gornja nota citrusa i voćnih nota grejpfruta, bergamota, breskve i ananasa okružene ružom. Donja nota se otvara posle srednje note koja nosi tragove kineske ruže, lotosa, crvene jabuke i začina i cvetnog buketa, a oseća se harmonija pačulija, kedrovog drveta, morskih nota, ambera, tamjana i belog mošusa.

W141

V-141; Želja da se bude poseban je veoma intenzivan osećaj u svakom ljudskom biću. Praveći veoma efektnu mirisnu gozbu sa mešavinom ruže, gardenije, kedrovog drveta i pačulija, ovaj miris je osmišljen da doprinese želji žena da budu posebne. Otvara miris limuna, narandže i kruške. Đumbir, crni biber, ruža i gardenija sjedinjeni su u srcu mirisa i čine glavni lik mirisa. Pačuli, kedar, amber i mošus zatvaraju miris.

W142

W142; Pomešan sa svežim efektom voća i zelenila i živahnom mekoćom cveća, ovaj miris je kao simbol ženstvenosti. Gornja nota, u kojoj dominiraju list ljubičice i grejp, obasjana je dodirom ljubičice, jasmina i đurđevka. U donjim notama, kedrovina sa ukusom vanile, sandalovina i mošus zatvaraju kompoziciju.

W144

W-144; Intimni i magični cvet jorgovana protkan je amberom kako bi zračio toplinom i gracioznošću u srcu mirisa. Dizajniran je za glamurozne, smele, hrabre i veoma seksi devojke koje vole da se zabavljaju i uživaju. Miris je predstavljen kao blistav orijentalno cvetni sa notama ružičastog bibera, mandarine, narandže i breskve u vrhu; jorgovan, geranijum u srcu; pačuli, amber i sandalovina u bazi.

W146

W146; Mešavina sočnih šljiva, cvetova gardenije i božura… Breskva, jabuka, zelene note i šljive otvaraju miris. Cvetno srce mirisa čine ruža, jasmin, božur, gardenija i cvet narandže. Amber, drvene note i vanila okružuju miris.

W149

W149; Sa ovim mirisom ćete se osećati kao da ste putovali u druge krajeve, a od trenutka kada ga primenite primetićete u sebi inovacije, entuzijazam i energiju i nećete verovati da samo jedan miris to pruža. Bergamot i ruža otvaraju miris, dok đurđevak, magnolija i ruža stvaraju srce. Kompozicija mirisa završava se kedrovim drvetom, mošusom i amberom.

W150

W150; Elegantan i jedinstven miris ukrašen primamljivim, dubokim italijanskim notama... U gornjim notama mirisa, ružičasti biber i crni biber su pomešani sa elemijem i cimetom da bi stvorili prefinjen i svetlucav potpis. Srednje note nastavljaju se kombinacijom šljive, ruže i jasmina. U donjim notama, toplina koju formiraju pačuli i kožne note stvaraju neizbežnu senzualnost sa vetiverom, oud drvom,  mošusom i vanilijom.

W151

V-151 je atraktivan, sofisticiran i delikatan miris… Prava italijanska mešavina…
Gornje note mirisa su bergamot, list citrusa i zeleni čaj, srednje note su magnolija, ruža, jasmin, osmantus, božur i zelene note. Kompozicija se završava dodirima belog mošusa koji obavija, otkrivajući raskoš drvenih nota.

W153

W153 je svakodnevni miris dizajniran za upotrebu u šetnjama i dnevnim okupljanjima. Miris se otvara mandarinom, crnom ribizlom i limunom u visokim notama, srednje note su jasmin, tuberoza, gardenija; mešajući mirise sandalovine, vanile i mošusa, ima opušten i svež karakter koji čini da se osećate mlado, daleko od ozbiljnosti.

W155

W155; Privlačna i veoma prirodna, ona ima neodoljivu radost i energiju. Otvaranje je trenutno iznenađuje iskričavim i svetlim citrusnim notama bergamota, limuna, narandže i crne ribizle. Drvo ruže, jasmina i kedra u srcu će vam pružiti olakšanje i zavesti. Donje note ambera, mošusa i drvenih nota čine da se zaljubite u miris.

W156

W156 je miris posvećen zabavnim i živahnim ženama koje nisu izgubile smisao za humor. Otvara se voćnom kombinacijom osvežavajuće narandže, ružičastog bibera i crvene ribizle, obavijajući srce okrepljujućim dejstvom zelenog čaja i magijom jasmina, božura i ljubičice. W156 će biti favorit mladih devojaka sa svojom bazom obogaćenom notama kedrovine, kao i ambera i mošusa.

W157

Sa W157 osećate se puni energije u živopisnom životu poput filma. Parfem živahnih, magnetnih, harizmatičnih i snažnih karaktera. W157 je miris samouverenih, nesputanih, harizmatičnih duhova sa rabarbarom, kivijem, crvenom ribizlom u gornjoj noti, roze ciklame, lubenice i jasmina u srednjoj noti, mošusa, sandalovine i drvenih nota u donjoj noti.

W158

W158 je miris nezavisne, buntovne i odlučne žene. Sloboda da se eksperimentiše, živi i razmišlja drugačije. Gornje note limuna, zelene jabuke i kruške; srčane note đurđevka i jasmina; Donje note su beli mošus i kedrovo drvo.

W159

W159 donosi novu perspektivu svetu, krajnji odraz pozitivne perspektive. Harmonija dinamičnog i prirodnog, miris se otvara šarmom bergamota, limuna i crne ribizle, momentalno razbuđujući čula i dušu. U srcu se magnolija, ruža, ilang-ilang, jasmin i karamela susreću sa mlečnim notama, kafom note i cimeta. Donje note belog mošusa, ambera i vanile zatvaraju miris.

W160

W160 je dizajniran kao „koktel strasti“ i inspirisan je egzotičnim voćnim i cvetnim mirisom na drveno-mošusnoj pozadini. U srcu su note voća, narandže, jabuke, kruške, ananasa, kokosa i egzotičnog voća nudeći note sveže maline, breskve, magnolije i jasmina. Bazne note su voćni mošus, sandalovina, vanila i amber.

W161

W161 se otvara svežim notama limuna. Baršunasta mekoća zumbula i jasmina u srcu inspirisala je ovaj parfem i pomogla u stvaranju umirujućeg mirisa. Drvene note, vetiver i pačuli, u donjoj noti, dolaze zajedno sa amberom i belim mošusom kako bi završili ovu zavodljivu kompoziciju.

W162

W162 apsolutno neodoljivo, opojno i zavisno! Otvaraju se note mandarine, grejpfruta, nektara i šljive. Đurđevak, frezija i jasmin čine cvetno srce. Vanilija, u baznim notama, dolazi zajedno sa belim mošusom i zatvara kompoziciju.

W163

W163 vam nudi blistavu kombinaciju mekog jasmina i ukusne borovnice. Gornje note su limun, borovnica i crna ribizla; srednje note su jasmin, ilang ilang, gardenija i ljubičica; Donje note su sandalovina, mošus i amber.

W164

Sa svojim zabavnim i živahnim sadržajem, W164 će definitivno biti nezamenljiv. Sočne note mandarine i narandže kombinuju se sa šljivom i nektarom za otvaranje mirisa, dok se srce stapa sa jasminom, belim cvetovima i frangipanijem. Kompoziciju zatvaraju karamelne note, sandalovina, beli mošus i amber.

W165

W165 je spreman da vam okrene glavu svojom elegantnom i kompaktnom kompozicijom! Gornje note su limun, jabuka i crvene bobice; srednje note su jasmin, ilang ilang, magnolija, ruža i ljubičica; Donje note su sandalovina, beli mošus, pačuli, vetiver i amber.

W167

W167 je savršena kompozicija koja predstavlja šarmantan, ženstven, samopouzdani sjaj i nezavisan duh žene. Neodoljiva svežina mešavine limuna, mandarine i crne ribizle susreće se sa cvetnim dodirima ružičaste frezije, jasmina i ruže u srednjim notama. Dubinu pružaju donje note sandalovine, ambera i mošusa.

W168

W168 je potpuno novi miris koji proizlazi iz strasti za cvećem! Odvažan miris koji vas vodi u ogromne bašte okićene cvećem, pune obilja i bogatstva. Puderasti miris jasmina koji se koristi u otvaranju i sveža zelena aroma tuberoze označavaju miris. Ljubičice, ruža, orlovi nokti i zelene note u srcu čine miris senzualnijim i ženstvenijim! Konačno, sandalovina, vetiver, iris, amber i beli mošus zatvaraju miris i naglašavaju kompoziciju.

W169

Sa svojom ženstvenom i entuzijastičnom strukturom, W169 je jedan od najvažnijih mirisnih potpisa brenda i odlučan je da bude vaš komplementarni element i da vam ništa ne nedostaje. Gornje note su grejpfrut i dunja; srčane su note zumbula, jasmina i irisa; Bazne note su amber, kedrovo drvo i beli mošus.

W170

W170 gornje note su bergamot, ružičasti biber i crna ribizla; srednje note su tuberoza, jasmin i đurđevak; Sa sandalovinom, amberom i mošusom u baznim notama, nudi potpuno novo iskustvo koje izaziva osećaj slobode i vitalnosti prilikom plivanja ili šetnje po kišnom vremenu.

W171

W171 je odličan miris dizajniran za mlade i negovane žene koje su kandidati da budu nova definicija luksuza. Miris se otvara bergamotom, zelenom mandarinom i smokvom, nastavlja se lotosom, kardamomom i jasminom, a zatvara kedrovom, sandalovinom i mošusom

W172

W172! Izuzetno ženstven miris sa kapljicom muževnosti… Gornje note začina se susreću sa kupinom, ružičastim biberom i kardamomom, nota srca je veličanstvena bugarska ruža, magnolija, kedar i pačuli, a donje note su amber, mošus i bobice tonke.

W173

Strastven, slobodan i bistar: W173. Egzotično voće i citrusne note otvaraju miris, dok se jasmin, ruža, tuberoza, ilang-ilang i ljubičica spajaju kako bi otkrili delikatno srce. Kompoziciju zatvaraju sandalovina, drvene note, burbonska vanilija, amber i beli mošus.

W174

Ovaj parfem je postao kultna himna za mlade ljude koji žele da napreduju; Amber i pačuli i cvetajuće začine dale su W174 jedinstven mirisni potpis. Gornje note su bergamot, crna ribizla i ananas; note srca su jasmin, ruža i note začina; Donje note su pačuli, amber i note mahovine.

W175

Provokativna, topla i seksi, ova veličanstvena kompozicija ima gornje note jabuke, limuna, kruške i pomorandže; srčane note su jasmin, đurđevak, magnolija i akordi ljubičice; Donje note uključuju sandalovinu, pačuli, vaniliju i mošus. W175 je definitivno savršen noćni miris...

W177

V177; Poletite sa ovim neodoljivim mirisom sa notama šljive, ljubičice i ambera. Otvarajući se limunom, šljivom, pomorandžom, jabukom, malinom i crnom ribizlom, ovaj seksi miris je još neodoljiviji uz note srca ružičastog bibera, ljubičice, jasmina. Pačuli, amber, note mahovine, vanila i sandalovina zatvaraju kompoziciju mirisa.

W178

V178; Miris posebnog dana na osamljenoj plaži: topli pesak, tropsko cveće, slani vazduh i tamne linije. Ovaj parfem je najkoncentrovaniji, čisti oblik mirisa. Gornje note ovog seksi mirisa su limun, kokos; srčane note ruže, jasmina i cveta narandže; Bazne note su mošus i vanila.

W179

W179 je voćna cvetna verzija kultne serije, inspirisana baštom na terasi koja hvata sunce u Londonu. Gornje note su bergamot, jabuka i limun; srednja nota je ruža, jasmin, magnolija i geranijum; Osnovna nota se sastoji od sandalovine i ambera.

W180

Sa notama meda, citrusa, mleka i karamele neočekivano, W180 ga otkriva kao veseo, seksi, neobičan i daleko od klišea. Tuberoza, jasmin, heliotrop, pačuli i sandalovina u srcu stvaraju narkotični efekat, dok vanilija, bobice tonke, amber i mošus u osnovi čine kompoziciju privlačnijom.

W181

W181. Uronite u uzbuđenje i slobodu koju stvara njegov opojni miris i pređite granice osrednjosti! Uz bogat početak bergamota, kruške, jagode, maline i crne ribizle, u srcu mirisa prate jasmin, božur, osmantus i cvetovi citrusa. Pačuli, amber, mošus i vanila zatvaraju miris na dnu.

W183

W183 donosi miris harmonije i elegancije vašoj koži. Voćno-cvetni miris otvara se notama jabuke i ananasa, sa amberom i jasminom. Srce koje čine zumbul, ruža, jasmin i đurđevak je elegantno i cvetno; i u kombinaciji sa egzotičnom dubinom ambera i belog mošusa da stvori jedinstven, privlačan osećaj. Pripremite se za ovaj romantičan i fascinantan miris!

W184

W184; „Amo“ – na italijanskom znači „Volim“ – je izjava mlade žene koja je u tragovima, slobodoumna koja je spremna da iskoristi svaku priliku koju joj svet ponudi. Ona je smela i privlačna žena koja deluje spontano.

W186

W186; Jedinstveno, drugačije i originalno! Gornje note su bergamot, mandarina i jabuka; srčane note cveta kaktusa, latica ruže, ljubičice i jasmina; Donje note uključuju kedrovo drvo, sandalovinu, amber, vaniliju i tonku;

W187

W187; Gornje note su citrusne note, sočne kruške i morske note. Srce mirisa je lubenica, cveće frangipanija i jasmin. Karamela, amber i voćni mošus podržavaju osnovne note mirisa kako bi ojačali osvežavajuću i sočnu stranu voća.

W189

W189; Predstavlja omaž snažnoj, slobodnoj i senzualnoj ženstvenosti današnjice. Sveži cvetni miris obogaćen je izvanrednim sirovinama: bergamotom, mandarinom, limunom i lavandom, jasminom, ilang ilangom, đurđevkom i srcem ljubičice, sandalovinom, mošusom i baznim notama vanile.

W190

W190; Novi miris oslobađa strast snažne, ženstvene i slobodne žene. Ikonična nota  je oko crne ribizle, spajajući intenzivne note kruške, breskve, ananasa i citrusa, stvara zavodljiv miris koji istovremeno odražava snagu i eleganciju ženstvenosti. U srcu parfema, ruža, jasmin, đurđevak, magnolija, sandalovina kedra dodaju karakter i zrelost mirisu. Vanilija, amber i mošus zatvaraju kompoziciju mirisa.

W191

WV191; Simbolizujući mladost, modernost i eleganciju, ovaj atraktivan miris je predmet ljubavnog skrivača u Parizu. Duboka ljubav na prvi pogled koja oživljava usred intenzivnih bobica bergamota, limuna, mandarine, grejpfruta, ribizle i živahne maline. Očaravajući i stvarajući zavisnost parfem sa notama jasmina, šipka i ruže, svežeg kedrovog drveta, pačulija i mošusa.

W192

W192; miris objedinjuje najplemenitije prirodne sastojke, ekstrakt cveta narandže, ekstrakt jasmina i nerolija, obasjan voćnim osmehom. Miris zaključava otvor limuna, mandarine i pomorandže u jedinstvenoj  bočici kao sveže iskre od sunca. Cvetno srce predstavlja elegantne note irisa, cveta narandže i jasmina, dok donje note sandalovine, pačulija, mošusa i vanile sarađuju sa amberom.

W193

W193; Svež vazduh, cveće i sreća, osetićete ljubav u ovom kultnom mirisu. Otvor napravljen od pomorandže, ananasa i kruške ukazuje na nevina osećanja; ali malo seksipilnije od toga. Dok nektarina, đurđevak i ruža jačaju kompoziciju u srednjim noitama, kompoziciju zatvaraju senzualne note mošusa, vanile i tonke.

W194

W194; Seksi male stvari, sa svojim ženstvenim i dečjim vazduhom, spajaju strast. Nemoguće je ne zaljubiti se u ovaj parfem, gde voće i cveće flertuju. Jasmin, orlovi nokti i cvetovi lotosa su u srcu mirisa koji se otvara jabukom, lokvanjem i osmantusom. Drvene note, mošus i iris upotpunjuju kompoziciju.

W197

W197; Kombinacija strasti i elegancije na jednom mestu.
U srednjim notama mirisa, koji uključuje bergamot, crni biber i ružičasti biber u gornjim notama, cvetne note jasmina i irisa susreću se sa solarnim i drvenim notama stvarajući toplu atmosferu. Slatki karakter mirisa čine note vanile, mahune tonke, ambera i mošusa u baznim notama.

W198

W198; Srednje note su bazirane na jasminu, freziji, irisu i magnoliji, dok malina, šećer, limun, ribizla i ružičasti biber čine gornje note divne mešavine. Dok pačuli dodaje drvenastu interpretaciju mirisa, miris je obogaćen i upotpunjen mošusom, amberom i slatkim notama.

W199

W199; Miris, inspirisan veselim i pozitivnim pogledom na svet, daje poruku uživanja u trenutku. Jasmin, magnolija, božur i ljubičica su smešteni u srcu mirisa koji počinje notama narandže, mandarine, crne ribizle i dinje. Slatkoća i karakter mirisa otkrivaju mošus, sandalovinu i med koji poboljšavaju raspoloženje.

W200

W200; Svetao, seksi i smeo miris glamurozan kao svetla grada. Miris se otvara notama breskve, kruške, maline i limuna. Srce mirisa čine note karanfilića, irisa, jasmina, ruže, geranijuma, nerolija, ilang-ilanga i laktonika. Kedar, sandalovina, pačuli, karamela, vanila, heliotrop, amber i mošus pokrivaju miris.

W201

W201; Miris generalno izaziva zavisnost i simbolizuje kontrast svetla i tame. Kikica od limuna i crnog bibera, koja će vas učiniti veoma energičnim na početku dana, kombinuje se sa primamljivim mirisom jasmina, cveta narandže i belog cveća, poprimajući veoma poseban i nesvakidašnji miris. Kombinacija sandalovine i belog mošusa u donjoj noti sa vanilijom je veoma inovativna boja mirisa.

W202

W202; Miris, koji se otvara citrusnim notama limuna, mandarine i narandže, stvara karakter mirisa sa voćnim i cvetnim mirisima mirabel šljive, ribizle, ilang ilanga i jasmina u srednjim notama, dok su sandalovina, vetiver, mošus i vanila u baznim notama stvaraju sladak osećaj cvetnog mirisa.

W203

W203; Inspirisan prazničnom atmosferom i jednostavnijim zadovoljstvima umesto luksuznim životom i hedonizmom, u visokim notama mirisa su mandarina, grejp, narandža, crna ribizla i egzotično voće. Cvetne srednje note pojačavaju jasmin, cvet narandže i đurđevak, dok donje note pačulija, ambera i mošusa obogaćuju miris.

W204

W204; Dizajniran je sa inspiracijom iz mirnog vazduha leta, živahnih orhideja i leptira. Jestivi voćni osećaj koji daju uvodne note limuna, bergamota, narandže, grejpfruta i ananasa pojačavaju jabuka, kruška, crvena ribizla, jasmin i đurđevak uz sočnu crnu ribizlu. Intenzivne voćno-cvetne note izbalansirane su baznim notama mošusa, sandalovine, ambera i vanile.

W205

W205; Jedinstvena harmonija limuna, kruške, jabuke i breskve u gornjoj noti kombinovana sa cvetnim notama jasmina, ruže i ljubičice u srcu mirisa, naglašavajući prirodnost zelenim notama. Donje note su sandalovina i mošus.

W207

W207; Parfem je opisan kao boemski, romantičan i nežan, a takođe je i miris elegantnih i glamuroznih ruža. Sveže note grejpfruta, mandarine i limuna otvaraju miris. U srcu mirisa, pored ruže, koja stvara ženstvenost i čini ga snažnim, nalaze se i slatke breskve i bele cvetne note. Miris vremenom ostavlja tragove belog mošusa na koži.

W209

W209; Ženstveni parfem je dodat letnjoj kolekciji mirisa, inspirisan baštom ispunjenom cvećem. Seksi danas, sutra i zauvek! Naglašavajući seksipilnost žena, ovaj miris sadrži ljubičasto voće u visokim notama. U srcu mirisa je Shangri-la žuti cvet božura i orhideja. Vanilija, koja čini baznu notu, dodala je sladak vazduh mirisu i otkrila snagu mirisa.

W210

W210; Ženstveni miris je intenzivan, nežan, ali elegantan miris dizajniran za svestrane moderne žene. Žive note bergamota i mandarine ističu aktivan život svestranih žena, dok ilang ilang, jasmin i ruža u srcu mirisa opisuju romantičnu stranu žene. Note sandalovine, belog mošusa i vanile u baznim notama jačaju intenzivan i elegantan aspekt mirisa.

W211

W211; Dok gornje note limuna, mandarine, narandže i crne ribizle naglašavaju brzu i zabavnu stranu Njujorka, note jasmina, đurđevka, ruže i ljubičice u srednjim notama otkrivaju fascinantnu senzualnost grada. Donje note ambera, pačulija i vanile opisuju strasne noći grada.

W212

W212; Gornje note limuna i narandže pomešane su sa voćem jabuke i jagode u srcu mirisa i pojačane cvetnim notama jasmina i ljubičice. Slatke i mošusne donje note su upotpunjene sandalovinom, belim mošusom, vanilijom, drvenim notama, karamelom i tonkom.

W215

W215; ; Miris je inspirisan cvećem francuskih vrtova i čajem Marie-Antoinette. Dok gornje note bergamota, jabuke i kruške opisuju jedinstveni ukus čaja, jasmin, iris i cvet narandže pretvorili su srce mirisa u cvetni vrt. Amber i beli mošus u donjim notama otkrivaju voćno-cvetni karakter mirisa i upotpunjuju miris.

W220

W220; plemenita i elegantna ruža. Ovaj poseban miris, sastavljen je samo od najboljih, najekskluzivnijih, najređih i najkvalitetnijih ruža, moćan je koliko i delikatan.U visokim notama su listovi nerolija, cvet papaje, limun i ribizla; srednje note su jedinstveni lotos, turska ruža, frezija, jasmin i ljubičica; Bazne note su amber, mošus i sandalovina.

W221

W221; Spremite se da uđete u fascinantan svet. Zaslepljujuće i misteriozno. Gornja nota je savršena mešavina nota limuna, zelenog čaja i brusnice. Miris u srcu krije buket jasmina, božura i vodenog cveća. Donju notu čine drvene note, pačuli i mošus.

W222

W222; Šarmantna žena koja uživa u najvišim nivoima sjaja i luksuza. Sada impresionira svojim inovativnim i samouverenim stilom. Miris se otvara notama narandže, mandarine, jabuke i maline.
U srednjoj noti dominiraju jasmin, đurđevak, med, pačuli, drvene note i mlečne note. Amber, mošus i vanila pokrivaju miris.

W223

W223; odraz moći i svetosti žene. Ona je jedinstvena, fascinantna, moćna, na kojoj svaka žena zavidi i svi muškarci žele. Gornje note, interpretirane kao orijentalno-cvetne, su note boršča, breskve i slane marine; srednje note su jasmin i ljiljan; Donje note su sandalovina, drvene note, slatka vanila i amber.

W224

V224; Miris savršenih noći... Počinje kontrastom začinskih nota ružičastog bibera i crnog bibera sa citrusnim notama mandarine i limuna. Čista elegancija belog jasmina, delikatna esencija frangipanija, jedinstvene zelene note, ananas i smokva čine srce mirisa. Meka i senzualna mešavina bobica tonke i vanile, bogate note ambera pomešane su sa mošusom i sandalovinom da zatvore miris.

W226

V226; Okružiće vas svojom bezvremenskom i tajanstvenom energijom, prirodnom i dubokom toplinom. Upečatljiv, jedinstven i stvara punu zavisnost, ovaj parfem je neponovljiv izraz originalnosti i zavodljivosti. Gornje note su crni biber, cimet, limun i kardamom: srčane note su jasmin, geranijum, timijan i smola labdanuma; Donje note su amber, mošus i pačuli.

W229

V229; Miris koji je tako arogantno sofisticiran... Odvažan, prkosan, provokativan i moćan... Uslikavajući čudesnu kompleksnost žena, ovaj novi miris spaja iznenađujući bergamot, crvene bobice i jabuku na izranjanju. Slatki i šarmantni jasmin, tuberoza i đurđevak, na tamnoj strani je intenzivan i prijatan, mirisni kakao i blistava tonka, sandalovina, amber i vetiver.

W231

V231; Inspirisan ženama sa prirodnom lepotom. Sveže note cveta narandže zajedno sa ružičastim biberom čine da osetite prolećni povetarac na početku. Cvetne note jorgovana i zumbula u srednjoj noti obogaćene su drvenim notama. Bazne note su puderasti iris i mošus.

W232

V232; STRAST. Mnogo više od crvene boje… Način da se izrazite! Ženstveno, obavijajuće, ali istovremeno zaslepljujuće. Gornje note zagrevaju toplim notama crnog i ružičastog bibera. Srčane note ruže, irisa i jasmina su ledeni bas. Donju notu čine pačuli, vetiver i sandalovina.

W233

W233; Zreli, sočni mango, crveno voće, mandarina i kruška, u kombinaciji sa romantičnom mekom notom latica ruže, crne ribizle, guave, ananasa i jasmina, nude vam energičan koktel tropske, neodoljive lepote. Amber i mošus prekrivaju miris i jačaju kompoziciju.

W234

W234; Hrabro ponovo otkriva bogatstvo ruskog tradicionalnog boemskog stila. Gornje note bergamota i bora daju svežinu mirisu. Srce pruža cvetne i voćne note latica jasmina, belog cveća i šljive. Donje note sandalovine, oraha tonka, vanile, belog mošusa i ambera pokrivaju miris.

W235

W235; Acilista daje svežinu bergamotu i kombinuje voćne note maline, jabuke i ananasa. Njegovo srce nudi cvetne note jasmina, ljiljana i ruže. Amber i mošus susreću se sa slatkim notama, kedrovine i sandalovine kako bi stvorili privlačan miris.

W236

W236; Kombinacija koja izaziva zavisnost, sočna mandarina otkriva dogovor u kome se otvaraju note bergamota, grejpfruta i mora. U srcu se stapaju cvetne note frangipanija, jasmina i ilang-ilanga sa voćnim notama breskve. Kompoziciju zatvaraju sandalovina, pačuli, morska so, vanila i beli mošus.

W237

W237; Miris se otvara crnim ribizlama, kruškama, malinama i svetlucavim mandarinama. U srcu nudi šarm jasmina i lotosa. Impregniran belim mošusom, senzualnim amberom i kedrovim drvetom, zatvarač ima opojnu privlačnost.

W238

V238; Ovaj miris, koji je intenzivniji i atraktivniji od originalnog parfema, privući će pažnju avanturista! Otvara se svežinom italijanskog limuna i mandarine i privlačnom eksplozijom krušaka i trešanja, pojačavajući se cvetnom stranom božura, tuberoze i cveta narandže; Kompozicija je naglašena amberom, mošusom, sandalovinom i pačulijem.

W239

W239; Svoju modernu viziju princeze naglašava romantičnim, cvetno-voćnim notama. Bela svežina je zahvaljujući otvaranju mandarine, limuna i crne ribizle. Srce mirisa pruža ženstvenost i romantiku ruže, jasmina i ciklame sa voćnim notama šljive, kruške i maline. Mošus, amber i vanilija zatvaraju kompoziciju.

W240

W240; Ženski parfem čija je veličanstvena aromatična struktura ojačana najposebnijim italijanskim limunom. Limun i zelena jabuka otvaraju kompoziciju. Srce mirisa čine note jasmina, bambusa i trave. Kedar i amber zatvaraju kompoziciju.

W241

W241; Uz otvaranje bergamota, mandarine i grejpfruta, osećaćete se energičnije nego što ste ikada osetili. Kremasta mekoća jasmina i umirujući sjaj ilang ilanga susreću se sa očaravajućom ružom u notama srca. Vetiver, beli mošus i slatka vanilija zatvaraju ovu jedinstvenu kompoziciju.

W242

W242; Neizostavni miris žene, blistav čistoćom i idealizmom, blista oko nje. Gornje note su timijan, kalabrijska mandarina i šafran; srednje note su orhideja, ljiljan, ilang, a donje note su orasi tonke, vanile, drvene i mahovine.

W244

W244; Acilista u kombinaciji sa breskvom i kokosom stvoriće u vama poželjna osećanja. Mešavina ilang ilanga, jasmina i cveta narandže u svom sadržaju učiniće da se osećate sirovo i neukroćeno. Donje note sandalovine, karamele, vanile i belog mošusa dodaju ekstremnost parfemu čak i u njegovom najčistijem obliku.

W245

W245; Svojim cvetnim orijentalnim notama dotiče suštinu sofisticirane i hipnotizirajuće ženstvenosti. U gornjoj noti, osvežavajuće note bergamota i limuna susreću se sa crnom ribizlom. Atraktivna, harmonizovana nota sa potpisom koju čine iris, jasmin i kruška, susreće se sa pačulijem, vanilijom i karamelom u donjoj noti i vodi vas do različitih iskustava.

W246

W246; Cvetno voćni miris koji dočarava duh Londona sa crvenim bobicama, cvetnim notama, karamelom i amberom. Kreativno i živahno otvaranje sa jagodom, crnom ribizlom, jabukom i ružičastim biberom dodaje mirisu metropolitansku atmosferu. Srce, formirano od jasmina, đurđevka i ljubičice, kombinuje se sa kedrovim drvetom, karamelom, vanilijom, mahovinom i amberom u donjim notama, naglašavajući karakter mirisa.

W248

V248; To je miris svih žena koje se usude da prekorače svoje granice i okuse uzbuđenje zabranjenog. Bergamot, mandarina, kruška i trešnja u acilisu daju mirisu utisak privlačnog, sofisticiranog, ženstvenog i veoma zaraznog mirisa. Stvara snažan kontrast sa belim cvetnim notama i baznim notama jasmina, tuberoze i đumbira. Intenzivne dimljene i drvene note pačulija, sandalovine, mošusa, ambera i vetivera daju ovom mirisu autentičnu, divlju i senzualnu snagu.

W249

W249; Inspirisan originalnošću, ovaj prelepi miris obuhvata suštinu ženstvenosti. To otkriva njegovu strastvenu i mračnu stranu. Gornje note su đumbir i ruža, srednje note su jasmin, orlovi nokti, cvet breskve i tuberoza. Bazne note pačulija, belog mošusa i sandalovine čine osnovu mirisa.

W250

W250; U svetu Juici Couture, sve je u ljubavi, avanturi i davanju izjave svojoj duši, govoreći Oui (Da!) onome u šta verujete. Povežite se od početka do kraja sa svežinom acilise dobijenom od fuzije lubenice, limuna, nota čaja i kruške. Srčane note jasmina i orlovi nokti uparene sa provokativnom divljom tuberozom stvaraju kultni miris. Modernu stranu mirisa pružaju glatke drveno-mošusne note ambera, belog mošusa, sandalovine i kedra u donjoj noti.

W251

W251; Inspirisan sjajnim i luksuznim kamenjem koje se reklamira kao svetlo, živo i senzualno, dizajnirano je za moderne žene. Bergamot, kruška, liči i crna ribizla otvaraju miris. Mešavina frangipanija, jasmina i ljiljana u cvetnom srcu kombinovana je sa jedinstvenim mirisom ruže. Donje note sandalovine, vanile, mošusa i ambera pokrivaju miris.

W253

W252; Dizajniran je za ljude slatkih osobina, istančanog smisla za humor i privlači svačiju pažnju. Voćne gornje note su trešnja i jabuka. U srcu mirisa je miris delikatnog đurđevka. Osnovna nota je zatvorena belim mošusom.

W254

V254; Vedar, neodoljiv i živahan miris sa svežim notama bergamota i mandarine koji će izmamiti osmeh. Gornje note uključuju bergamot, mandarinu i ananas, pored crne ribizle. U srcu su cvetni buket ruže, božura, jasmina i đurđevka. Osnovna nota je napravljena od sandalovine, kedra, vanile, ambera i sjajnog mošusa.

W255

V255; Nastao iz ukusnog eliksira od vanile, ovaj eliksir prave senzualnosti oživeo je uz veličanstven otkucaj srca cvetnih orijentalnih nota. Gornje note su bergamot, kruška i crvena ribizla; srednje note su jasmin, božur, ruža i ružičasti biber; Bazne note su benzoin, vanila, drvene note, beli mošus i amber.

W257

V257; Ovaj svetli, svetlucavi miris sadrži note mandarine i jabuke, zajedno sa delikatnim cvetnim notama. Predstavljen je kao cvetno-mošusna kompozicija koja se otvara citrusnim i voćnim notama mandarine, bele ribizle i jabuke. Baršunasti cvetni mirisi jasmina, magnolije i božura smešteni su u srce mirisa, praćeni drveno-mošusnim notama sandalovine i belog mošusa.

W258

V258; Ikoničan, moderan i jedinstven... To je pustinjski cvet prekriven vrelim peskom, okupan suncem i stvara bujnu svežinu. Na početku mirisa, laktonske i likerske note su uparene sa glatkim, sočnim kajsijama. Njegovo ukusno i neodoljivo srce daje harmoniju mlečnim notama, kokosom i karamelom. Tonka i vanila daju ovaj rajski miris. 

W259

V259; Najpoželjniji predmet na svetu, zlato, sada je kombinovan sa jedinstvenim i modernim dizajnom sa najčešće korišćenom bočicom za parfeme. Mandarina, kruška, breskva i ananas otvaraju miris. Cvetno srce nudi note jasmina, pene i ruže. Pačuli, sandalovina, amber i vanila zatvaraju miris.

W260

V260; Mešavina koja izaziva zavisnost otvara se sjajem bergamota, mandarine, nektara i pomorandže koji podsećaju na sunčane letnje dane, uz sveže kokosovo mleko. U srcu mirisa, senzualni jasmin, ilang ilang i tuberoza koketiraju sa belim cvetovima i cvetom narandže. Poput gole kože okupane sunčevom svetlošću, topli amber i mošus prekrivaju miris dodajući dubinu kompoziciji.

W261

V261; Zarazni cvetni miris čempresa obogaćen blagom italijanske prirode. Svetao, velikodušan i zavodljiv, ovaj miris otkriva novo lice žene. Svetleći otvor pruža fascinantnu mešavinu mandarine, bergamota, dunje i kruške. Cvetno-drveno srce nudi note jasmina, gardenije, pačulija i drveta. Prekriva miris vanile, meda, belog mošusa i ambera.

W262

V262; Žene koje se usuđuju da sanjaju. Žene koje prkose očekivanjima. Evo lidera i inovatora sutrašnjice. Moćan. Iskreno. Jaka. Žene traže inspiraciju koja im je potrebna da prepišu svoju budućnost. Budite svoj 'Idol'. U otvaranju kompozicije dominiraju limun, kruška i ružičasti biber. Turska ruža, indijski jasmin, crna ribizla i malina dodaju dubinu srcu. Kompoziciju zatvaraju bogate note belog mošusa i pačulija.

W264

Parfem snažnih i hrabrih žena koje svoju slobodu žive preko svake mere. Jedinstvenost osećanja slobode. Otvara se jedinstvenim plesom bergamota, mandarine i limuna sa crnom ribizlom. U srcu su jasmin, belo cveće i cvet narandže. Zatvara miris vanilijom, amberom i mošusom.

W265

Miris za uzvišene i sofisticirane žene… I jake i mlade… U početku mirisa su jabuka, mandarina i beli biber. Nazvana "crna magija", ruža se kombinuje sa jasminom, božurom i geranijumom u srcu mirisa. Donje note sa karakterom drvenog mošusa uključuju sandalovinu, beli mošus, pačuli i mošus.

W266

Miris dizajniran za žene koje vole svoj život i vole sebe... Bergamot, narandža, ozonske note i zelene note otvaraju miris. Srednje note su ruža, jasmin, iris i đurđevak, koji podsećaju na elegantnu žensku siluetu. Mešavina baznih nota kedrovine, sandalovine, ambera i oraha tonke pomaže vam da se opustite.

W267

Sveže note đumbira na otvaranju V267; Prati citrusne note mandarine i bergamota i daje energiju. U srednjim notama, blistavi kardamom pridružuje se magičnoj kombinaciji elegantnog đurđevka, jasmina i kremastih nota. Ovaj ženstveni i veličanstveni miris integriše se sa senzualnim dodirom suvih drvenih nota i belog mošusa u baznim notama i ostavlja bogat trag.

Šta su NOTE parfema?


GORNJA NOTA: To je prva nota koja se oseti kada se parfem raprši. Njegov efekat traje samo nekoliko minuta, jer se sastoji od najisparljivijih esencija. Prilikom kupovine parfema potrebno je ne komentarisati miris koji se u prvi mah oseti. U gornjim notama se koriste uglavnom oštri i brzo isparljivi mirisi.

SREDNJA NOTA: Pojavljuje se kada gornje note nestanu i efekat traje nekoliko sati. Srednja nota se takođe naziva "srčana nota" da bi se ukazalo na njenu važnost. Pre nego što donesete odluku o parfemu, trebalo bi da budete strpljivi i sačekajte da izađu mirisi srednjih nota.

BAZNA NOTA: Efekat baznih nota je proporcionalan postojanosti parfema i može trajati ceo dan. To je nota koja počinje da se oseća najmanje pola sata nakon prskanja parfema, kada je srednja nota blizu nestanka. Ovaj deo je izraz ličnosti parfema.

EYFEL

Sve naše proizvode možete kupiti u EYFEL parfimerijama širom Srbije ili putem interneta preko naše online prodavnice: shop.eyfelparfemi.rs
Budite deo porodice najvećih ljubitelja parfema sa 20% ulja. Ukoliko imate predlog za saradnju ili neko pitanje za nas pišite nam

Ambijentalni osveživači BAMBOO

Naši BAMBOO ambijentalni osveživači za prostorije posebni su na tržištu zbog
visokog procenta čistih mirisnih ulja. Odlikuje se dugotrajnim, intenzivnim i pre svega,
prirodnim mirisima koji će dati vašem prostoru energiju i osveženje.

Parfem se postepeno upija u bambus štapiće i širi se u prostoriji. Intenzitet mirisa može
se regulisati brojem štapića - što ih je više, jača je aroma. 

Pogodni su za životni i radni prostor, restorane, uslužne delatnosti, prodavnice,
kafiće, hotele, wellness & spa.

Naši Bamboo osveživači se proizvode u najsavremenijim i najhigijenskim uslovima.
Proizvoide se u izuzetno elegantnoj i izdržljivoj staklenoj boci.

Alternativni parfemi su:

EYFEL parfemi

Neka najbolji mirisi ostaju iza vas
EYFEL
Ženski parfemi

Za dame koje vole glamur i raskoš. Parfemi koji su nežni, a opet dovoljno snažni da ostave trag za vama.

EYFEL
Muški parfemi

Važno je birati parfem koji se slaže uz vašu ličnost. Nudimo veliki izbor mirisnih nota koji će sigurno biti jedan od vaših omiljenih.

EYFEL
BIGHILL parfemi

Za nju i njega BIG HILL su Niche parfemi, koji se posle dugo vremena vraćaju na tržište punim kapacitetom. Niche parfemi su jedinstveni mirišu snažno i baraju ih samo veliki ljubitelji mirisa.

MIRISI ZA OPUŠTANJE I SVEŽINU

Ambijentalni mirisi i osveživači prostorija - najprodavaniji u Srbiji
BIG HILL ambijentalni mirisi

Za sve ljubitelje ambijentalnih BAMBOO osveživača - specijalne mirisne note.

Kolonjska voda

Snažna do 80 stepeni, a opet nežna za Vašu kožu. Budite čisti i sveži.

Sprej osveživači prostorija

Vrlo popularni i jednostavni za korišćenje sprej osveživači.

PROIZVODIMO

20

MILIONA!

PARFEMA GODIŠNJE

VIDEO

pogledajte kratak film o nama

BIG HILL

OSVEŽIVAČI

OSVEŽIVAČI

BAMBOO

BIG HILL

PARFEMI

EYFEL

PARFEMI

EYFEL OSVEŽIVAČI

SPREJ MANGO

KOLONJSKA VODA

EYFEL

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. EYFEL Parfemi Srbija maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi proizvodi na ovom sajtu
budu prikazani sa ispravnim nazivima, sastavima, fotografijama i cenama. Za više informacija molimo da posetite neku od naših prodavnica ili da nas kontaktirate.

O Nama

EYFEL COSMETIC je osnovana 2009.
Nakon otvaranja svoje prve prodavnice u Uskudaru Turska, Eyfel Cosmetic je za kratko vreme uspela da postane glavni alternativni dobavljač parfema i osveživača, sa priznatim i traženim mirisima. [ detaljnije ]

©  EYFEL PARFEMI | WEB DESIGN #NPNET