EYFEL MUŠKI PARFEMI

Važno je birati parfem koji se slaže uz vašu ličnost. Nudimo veliki izbor mirisnih nota koji će sigurno biti jedan od vaših omiljenih.
M1
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

Miris M1 je poziv za bekstvo u sunčane, peščane horizonte. M-1 je sladak nalet vetra i vode, koji briljantno kombinuje slatke i slane ukuse, sa gorko-slatkom snagom morske vode na osunčanoj koži. U vrhu se nalaze mandarina, limun, bergamot i limeta. Srce donosi korijander, morske note, freziju i ciklamu, dok baza uključuje kedrovo drvo, mahovine, mošus i pačuli

M2
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

Metalna čistoća mente i lavande se meša sa bergamotom i korijanderom u vrhu i otvara drvene note pačulija i atlaskog kedra koji izražavaju autentičnost i eleganciju u srcu. Na kraju, vatreni miris M2 otkriva eksplozivnu moć kafe umotane u mošus i zrna tonke

M3
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

Svež, orijentalno začinski miris. Živahan i blistav citrusni otvor limuna podseća na miris kolonjske vode. Srce od cveta masline, sa mediteranskim talasima aromatičnog bilja. Baza, kombinacija zrna tonke, plavog duvana, dimljenih nota i gvajakovog drveta, stvara kožni, dimljeni, balzamični efekat

M4
50ml - 900 RSD
100ml - 1500 RSD

Miris je svež i oštar sa toplom drveno slatkom bazom. Sveže gornje note jabuke, bergamota, limuna i šljive savršeno su izbalansirane sa začinskim srcem kojim dominiraju cimet i karanfilić. Donje note su veoma muževne sa sandalovinom, vetiverom, plemenitim kedrom i slatkom vanilijom.

M5

Hladan, oštar i biljni. Energičan miris sa visokim notama lavande, bergamota, muškatnog oraščića i sveže nane. Srčane note lavande, muškatne žalfije i geranijuma daju dubinu i vitalnost mirisu. Mošus, pačuli i sandalovina dodaju toplu i drveno-mošusnatu osnovu

M6

Njegov inovativni miris očarava svojom iznenađujućom svežinom. Uvodna nota donosi sveže biljne note nane i lavande sa pikantnom zelenom jabukom. Srce promoviše biljni začinski karakter sa muškatnom žalfijom, listovima geranijuma i karanfilićem. U osnovi se dodaju bor, vetiver, mahovine i pačuli

M7

Otvaranje kompozicije daje muškatnu žalfiju, limun i bergamot. Morski akord je razvijen u notama srca, gde su ozonske note savršeno umotane timijanom, muškatnim oraščićem i karanfilićem. Zemljana bazna nota je razvijena uz kedrovo drvo, mošus, sandalovinu i balzam od jele

M8

M8 je svež i energičan miris koji počinje naletom bergamota, kardamoma i crnog bibera. Srčane note ruže, lista paradajza i ananasa kombinuju se sa bazom sandalovine, pačulija i mošusa za potpuno jedinstveno iskustvo mirisa.

M9

M-9 je aromatični miris za muškarce. To uključuje energiju i samopouzdanje koje pokazuju lideri i šampioni. Citrusno voćna gornja nota se sastoji od bergamota i zelene jabuke. Srednje note su bor, list kedra i morske note, dok su donje note pačuli, mošus i sandalovina.

M10

Simbol M-10 predstavlja ravnotežu i mir u unutrašnjem svetu čoveka vatrene i osetljive prirode. To je drveno-orijentalni, jak miris. U početku su mandarina, bergamot, estragon, bosiljak i ruzmarin, srednje note su geranijum, đurđevak i neroli. U baznoj noti stavljaju se note vanile, bobica tonke i kedra kako bi miris bio privlačniji.

M11

M-11 je klasičan i uspešan miris kao rezultat savršenog mešanja dva kontrastna mirisa poput lavande i kafe. Sveže otvaranje sa lavandom, zelenim listovima i bergamotom, mekom notom srca sa notama jasmina, đurđevka, irisa i mleka i bogatom bazom sa vanilijom, kafom, amberom i sandalovinom.

M12

M12; Neobična kompozicija; izuzetno velikodušan, jedinstven i energičan. Ovaj miris, koji može učiniti da se osećate muževno do srži, otvara se ukusnim, svežim citrusima i biljnim notama limuna i muškatnog mošusa. Srednje note su slatki dodir cimeta, tolu balzama i kardamoma. Magična kombinacija pačulija i ambera u donjim notama vas obuzima.

M13

M-13 je dizajniran za muškarce koji žele da se osećaju harizmatično, privlačno i muževnije. Imaćete vrtoglavi efekat sa mirisima bergamota, lavande, mandarine i aldehida u gornjim notama parfema. Srčane note bibera, korijandera, geranijuma i karanfilića će vas oduševiti. Zahvaljujući notama kedra, bobica tonke, ambera i mahovine na dnu, moći ćete duže da koristite parfem i više osetite njegov efekat.

M14

M14; Parfem koji integriše more, nebo i biljke. Osim što jedinstveno osvežava kožu, ostavlja i osvežavajući efekat poput vode. Poželećete da ponovo proživite sve senzacije koje izaziva. Ovaj miris se otvara mešavinom morskih nota, korijandera, nane i zelenih nota. Neroli i geranijum čine srce, dok očaravajuće note kedrovine, mošusa i mahovine prožimaju miris.

M15

M-15 je jedan od originalnih mirisa. Mandarina i bergamot otvaraju miris. List ljubičice, muškatni oraščić i karanfilić su u srcu mirisa. Zatvaraju note vetivera, pačulija i kože.

M16

M-16 je miris mladog, modernog čoveka sportskog duha. Ono istovremeno poziva na slobodu i ograničava je samo na sebe. Energične note bergamota susreću se sa galbanumom, morskim notama i crnom ribizlom za otvaranje mirisa. Nana, kardamom, karanfilić i muškatna žalfija nalaze se tačno u sredini srca što mirisu daje njegov karakter. Kedar, sandalovina, mahovine i vetiver zatvaraju miris.

M17

M-17, miris sa muškim potpisom, biće izbor zbog kojeg ćete se svojim dinamičnim, energičnim i svežim mirisima osećati savršeno tokom celog dana. Njegovo početno lice stvara svež povetarac na vašoj koži sa ekstraktima bergamota, limuna i estragona. Muškatni oraščić, đurđevak, morske note i lotosov cvet u srcu će ojačati ove povetarce. Svežina sandalovine sa vetiverom, kedrovom i mošusom stvara savršenu kombinaciju sa harmonijom drvenih i morskih nota.

M18

Muškarci koji žele da pokažu da postoji legenda nakon njihovog harizmatičnog stava, mogu ispuniti ovaj zahtev svojim izborom parfema. M-18 se sastoji od mirisa nane, cimeta i vanile. Na otvaranju će vas dočekati osvežavajući i impresivni miris nane, kao i note lavande i bergamota. Mešavina cimeta, kima i cveta narandže vladaju srcem parfema. Vanilija, bobice tonke, sandalovina i kedrovina će zatvoriti miris i učiniti miris trajnijim.

M19

M19 je impresivan, zaštitnički, neodoljiv, čvrst, topao, upečatljiv, mačo muški miris koji spaja misteriju i tradiciju Istoka sa savremenim linijama zapada, ostavljajući trag u sećanjima. Gornje note su bergamot, elemi i cimet, srednje note su lavanda, bosiljak, pelin i jasmin, a bazne note su pačuli, sandalovina, vanilija, bobice tonke i mošus.

M20

I opustiće se i okrenuti glavu... M-20 se može opisati samo ovim rečima. Dok se hladna svežina italijanskog bergamota i morskih nota integrišu sa vatrom drugih nota, cimet, đurđevak, lavanda, pačuli i jasmin otkrivaju egzotičnu stranu mirisa. U donjim notama, gde sandalovina čini pozadinu, očigledni su amber i vanila.

M21

M-21 je miris muškaraca koji uživaju u životu, koji ne mogu da odustanu od modernih, ali klasičnih linija, koji otkrivaju svoju mušku stranu, zadržavajući naivnost. Bergamot, limun, cvet narandže i mandarina otvaraju miris. Đurđevak, geranijum, jasmin i ruža čine srce mirisa. Kedar, bobice tonke, amber i smola zatvaraju miris.

M22

M-22 je miris koji jasno odražava složen život hrabrih muškaraca. Ovaj parfem, koji sadrži mnogo nota, dočekaće vas drugačijim mirisom u svakom sloju. Bergamot, muškatni oraščić i cimet u prvim delovima zamenjuju bosiljak, ruzmarin, pelin i aromatične note. Amber, mošus, mahovina i jedinstveni miris sandalovine očekuju vas u donjoj noti.

M25

M-25 je miris posvećen odlučnim i snažnim muškarcima koji ne prave kompromise u pogledu svojih vrednosti i smatraju da je tradicija vredna življenja. Otvarajući se notama bergamota, lavande i zelene note, miris je obogaćen sandalovinom, vetiverom, tamjanom i mošusom.

M26

M-26, Aktivirajući i osvežavajući efekat! Budite spremni da privučete pažnju u svakom okruženju u koji uđete. Ovaj prepoznatljiv miris otvara se crnim biberom, grejpfrutom i cimetom. Nastavlja se biljnim začinskim mirisom nane i lavande. Završava se zavodljivim notama ambera, vanile i oraha tonke.

M27

M-27 je čvrst i svež, kao miris posle jake kiše. Neosporno je svež i privlačan. Novi nivo dinamike. Na vrhu, citrusne note bergamota, limuna i nerolija otvaraju miris. Bosiljak i lavanda se kombinuju sa geranijumom u srcu mirisa, osvežavajući vašu dušu. Kompoziciju parfema zatvaraju pačuli, sandalovina i mošus. Svojim parfemom zablistajte zdravljem tokom dana i pokažite svoju energiju svima.

M28

Uz M-28, doživećete topli miris okeanskog povetarca i osvežavajući efekat citrusnih nota. Doživećete ovaj jedinstveni vazduh Mediterana svaki put kada koristite miris i postaćete svesni svoje svetlosti. Bergamot, list citrusa i morske note otvaraju miris. Neroli, đurđevak, crni biber i elemi čine srce mirisa. Kedar i sandalovina kombinuju se sa mošusom u donjoj noti da bi zatvorili miris.

M32

Eliksir života inspirisan vitalnošću života. M-32, upečatljiv parfem snažnog, živahnog i karakterističnog muškarca, oduševiće vas. Otvarajući se notama grejpfruta i bergamota, M-32 je stapa sa nanom, ruzmarinom i heliotropom u srcu, a završava se labdanumom, kedrovom i bobicama tonke.

M33

Glavna ideja mirisa je "budi svoj". Prozirna, svilenkasta i veoma seksi. Ovaj svež cvetno-drveni miris otvara se notama bergamota, lavande, nane i zelene note. Srce kompozicije čine jasmin, orhideja i frezija. Donje note kedrovine, ambera, mošusa i vanile.

M35

Braneći trajnost, M-35 je snažan i atraktivan parfem koji telu daje svež i trajan miris. Novi nivo svežine postiže se mešavinom osvežavajućih morskih nota, grejpfruta i drvenih nota. Neobične note algi korišćene su da ovom dubokom i zavodljivom mirisu daju nenadmašan uspeh. U početku su note grejpfruta, mandarine, limuna i mora. Dok srce ima cimet, drvene note i mahovinu; Amber, mošus i drvene note zatvaraju miris.

M37

Pored dodira kvaliteta koji oduzima dah, M-37 vam omogućava da se divite jedinstvenom dizajnu koji nastaje kao rezultat divnog mešanja njegovih mirisa. Otvarajući se bergamotom, limunom, listom citrusa, ananasom i ruzmarinom, ovaj jedinstveni parfem nastavlja se korijanderom, jasminom, ciklamom i irisom, a završava sandalovinom, mošusom, bobicama tonke i kedrovom.

M38

Obećavajući avanturu, ovaj mirisni duh koji postavlja trendove privlači one koji uvek ostaju mladi. Na vrhu se grejpfrut i lubenica kombinuju sa bosiljkom. U srcu su crna ribizla, ljubičica i lavanda. Bazne note su drvo kedra, drvene note, pačuli i beli mošus.

M41

Momci, ako želite da budete čistiji nego ikad, onda je M-41 za vas! Moderan miris. Gornja nota se otvara notama mandarine, grejpfruta i ananasa. Lavanda, bosiljak i pelin se kombinuju u srcu sa žalfijom. Amber, kedar, vetiver i pačuli zatvaraju kompoziciju.

M42

M-42, dizajniran za fascinantne muškarce sa strašću za brzinom i energijom! Citrusne note bergamota i mandarine dobro se stapaju sa ananasom u gornjem delu mirisa. Srce se sastoji od bora, bobica kleke i morskih nota. Kombinacija dragocenog sandalovine i mirisa mošusa zatvara miris.

M43

M-43 je miris gde se živahne citrusne note susreću sa aromatičnim notama sa svojim zavodljivim dinamikom. Miris otvaraju note limuna, grejpfruta, pomorandže i začina. Zelene note, ananas, bele cvetne note i slatke note čine srce mirisa. Sandalovina, pačuli i amber pokrivaju miris.

M44

M-44 je opisan kao miris muškaraca koji su dokazali svoju moć. Gornja nota mirisa sadrži bergamot, lavandu, list citrusa i limun; U srcu se mešaju cvetovi narandže, korijander, đurđevak i bobice kleke. Donje note sandalovine, mošusa i ambera su pomešane.

M34

M-34 je univerzalni i svakodnevni parfem koji svakome odgovara. Note bergamota, limuna, mandarine i zelene note otvaraju miris. Nakon citrusno-zelenog otvaranja, cvetne note jasmina, đurđevka, ruže i irisa dodaju dubinu mirisu. Kedar i sandalovina u kombinaciji sa notama ambera i mahovine zatvaraju miris.

M45

M-45 Inspirisan osećajem slobode stvorenim ostvarenjem vaših snova, miris je sastavljen od drvenog i aromatičnog karaktera. Kompozicija se otvara začinskim notama bibera i đumbira. Bosiljak, listovi kedra i muškatna žalfija čine biljno srce. Pačuli, kožne note, drvene note i jak miris ambera zatvaraju kompoziciju.

M48

Dok morske note koje otvaraju miris M-48 podsećaju na dubine okeana, osvežavajuće note bergamota i narandže sadrže svež vazduh prirode. Energetski biljni aspekt ruzmarina u srednjim notama okružen je cvetovima lavande, ruže i jasmina. Note sandalovine i mošusa u baznim notama jačaju citrusne i morske aspekte mirisa i obogaćuju miris.

M49

M-49 je citrusni aromatični miris za muškarce. Energetski citrusni početak pruža note kleke, bergamota, mandarine i grejpfruta. Dok aromatičan karakter pružaju note ruzmarina i bibera, on mirisu dodaje začinski karakter. Donje note su pomešane sa mahovinskim notama, mošusom i tamjanom.

M50

Miris M-50 odražava duh i stil života svog vremena. Samouvereni aspekt muškog
M-50 okružen je notama dinje, mandarine, pomorandže i krastavca, dok su srednje note oživljene geranijumom, bosiljkom i muškatnom žalfijom, upotpunjene drvenim notama, mošusom i notama kože.

M51

M-51 Snažna harmonija drvenih tonova ublaženih svežinom vode. U svojim gornjim notama pokazuje se kombinovanjem sa svežim voćnim povetarcem, morskim notama i bergamotom. Srednje note su geranijum, bosiljak, pačuli i drvene note koje otkrivaju osećaj svežine i prozračnosti. U baznim notama, različiti tonovi snažnih mirisa ambera, labdanuma i mošusa kombinuju se sa bobicama tonke i mahovinastim notama da nas odvedu na beskrajno i muževno putovanje.

M52

M-52 Miris koji predstavlja muškarca u ljubavnoj priči. Nepredvidiv je, uvek iznenađujući svojom originalnošću, baš kao i oni začini u svojim notama. Miris je u gornjim notama mešavina citrusnih začina bergamota, kardamoma, ružičastog bibera i ananasa. U srcu se sastaju lavanda i mošus sa žalfijom, listom ljubičice i nanom. Kedrovo drvo, drvene note, vanila i amber zatvaraju miris.

M40

M-40 je miris koji odražava prirodnu muževnost i još mnogo toga. Koliko god da je jedinstven, M-40 je spoj prave ironije i elegancije. Miris se otvara notama bergamota i nerolija. U srcu su lavanda i muškatna žalfija, dok donje note uključuju kedar, drvene note, vetiver i akorde mošusa.

M55

Inspiracija za M-55 je njegova duboka veza sa grčkom mitologijom. Svrha ovog mirisa je da otkrije potisnutu neograničenu strast i želju. Citrusne note limuna i grejpfruta kombinuju se sa biljnom notom nane sa jabukom, otvarajući miris. Drvene note, bobice tonke, geranijum i drvo kedra čine srce mirisa. Zatvaraju note mahovine, vanile sa Madagaskara, ambera i mošusa.

M59

M-59 Pod uticajem karakterističnih drvenih nota, moderan je, dinamičan i adrenalinski miris. Kombinacija korijandera i drugih začina sa karakterističnim drvenim notama stvara dinamičnu muškost. Gornje note su bergamot, kardamom i kim; srčane note ljubičice, korijandera, cimeta, kedra i sandalovine; Donje note su amber, mošus, bobice tonke, vanila i tolu balzam.

M61

Izvan misterioznog sveta u kome su uzbuđenja beskrajna, a avanture bezbrojne, miris koji svojim cvetnim orijentalnim sadržajem odvodi vaš osećaj do ekstrema. Otkrijte svoju divlju stranu uz „M-61“ Otvara miris bergamota, limuna i breskve. Cvetno-slatko srce nudi note vanile i ruže, dok miris zatvaraju pačuli, kožne note i tamjan.

M62

M-62 Moderan, intenzivan i blistav miris. Miris se otvara morskim notama uz osvežavajući bergamot i mandarinu. Tradicionalna kombinacija lavande, ruže i jasmina dominira srcem. Osnovna nota se sastoji od ambera, mošusa, mahovinastih nota i sandalovine za dugotrajan, izražajan efekat.

M63

M-63 muški parfem ima drvenasti i začinski sadržaj. Parfem za hrabrog, atraktivnog, zavodljivog muškarca koji voli igru. Gornje note mandarine, narandže i grejpfruta kombinuju se sa nanom da otvore miris. Retki cvetni mirisi ruže dolaze zajedno sa notama cimeta i začina, čineći srce mirisa. Kožne note, pačuli, drvene note i amber zatvaraju miris.

M64

Spremite se da budete primećeni uz miris M-64 inspirisan šarmom čokolade! Otvara miris tako što miris mandarine i limunske čokolade čini privlačnijim. Jabuka, ananas i lavanda čine srce mirisa. Sandalovina, bobice tonke, pačuli i mošus zatvaraju miris.

M46

M46 Senzualni, aromatični drveni miris inspirisan savremenom muževnošću. Prirodni, iskričavi početak bergamota i mandarine u harmoniji je sa cvetno-biljnim notama ruže, irisa, đurđevka i muškatnog mošusa. Kedar, sandalovina, amber i mošus zatvaraju miris.

M65

Predstavljajući snagu, dinamiku i energiju, M-65 svojim drvenim mirisom cilja na muškarce koji žele da budu broj jedan u svakom trenutku života. Energija i svežina ružičastog grejpfruta, mandarine i morskih nota otvaraju miris. U srcu se spajaju cimet i drvene note sa notama mahovine. Ćilibar i mošus zatvaraju miris.

M47

Miris muškaraca koji znaju šta hoće, M-47, sa svojim prepoznatljivim notama, parfem je vodilja hrabrih i strastvenih muškaraca. Limun, mandarina, lavanda i muškatna žalfija otvaraju miris. U srcu se susreću cvetne note geranijuma, jasmina i irisa sa aromatičnim notama ruzmarina i nane. Vetiver, drvene note, pačuli, kožne note i amber prekrivaju miris.

M67

M-67 je moderan i impresivan miris koji pripada porodici drvo-bor. Gornje note su čempres i ljubičica pomešane sa osvežavajućim notama mora i bergamota. Elegantna mešavina crnog bibera, tamjana, duvana i kože čini srce mirisa. Pačuli, drvene note, kedrovo drvo, note tamjana i ambera okružuju miris.

M69

Energičan i impresivan, M-69 će sa ovim novim mirisom biti novi simbol zavodljivih i seksi muškaraca. Osvežavajuća i energična kombinacija bergamota i limete otvara miris. Srce mirisa nudi jedinstvene note geranijuma i rabarbare, osim zelenog čaja i nane. Zatvaraju note vetivera, kedrovine, likera i šećera.

M70

Zvezde noću osvetljavaju prirodu i osvetljavaju prirodu svojim magnetnim oreolima. Kreće se na nebu i reflektuje gravitacionu silu univerzuma... M-70 će biti svetlost u noći, baš kao i zvezde koje osvetljavaju svemir noću! Svetlucavi otvor je obezbeđen notama bergamota, limuna, grejpfruta i začina, dok kardamom, elemi i kedrovo drvo jačaju karakter mirisa. Vetiver, pačuli i amber zatvaraju miris.

M71

M-71 je moćan i sofisticiran miris dizajniran za hrabre muškarce koji se usuđuju da prihvate sve aspekte savremene muškosti. Prekrasna mešavina bergamota, crnog bibera, belog bibera i kakaoa započinje kompoziciju. U srcu kombinuje kedar, žalfiju, drvene note, đurđevka i bele cvetne note za iznenađujuću kombinaciju. Vanilija, mošus, amber i bobice tonke zatvaraju miris.

M72

M-72 Dizajniran za urbanog, modernog kosmopolita, mladog, atraktivnog i seksi muškarca, ovaj miris je inspirisan mističnim noćima Njujorka. Miris otvaraju note bergamota, mandarine i zelenog lišća. Kardamom, cvetne i biberne note čine začinsko-cvetno srce mirisa. Vanilija od sandalovine, drvene note, mošus i amber zatvaraju miris.

M73

M-73 Miris otvaraju note mandarine, bergamota, breskve i zelene. Geranijum, ruža, frezija i jasmin čine cvetno srce mirisa. Sandalovina, benzoin, drvene note i pačuli zatvaraju miris.

M53

Zar ne biste voleli da nosite impresivni italijanski duh na svojoj koži kao parfem? Ako jeste, M-53 je ono što vam treba! Miris se otvara notama bergamota, elemija, crnog bibera i timijana, a zatim lavande, karanfilića, bora, ruzmarina i žalfije. Drvene slatke note sandalovine, kedra, tonke, tamjana i mošusa zatvaraju miris.

M74

M-74 Ovaj muški miris, koji će vam omogućiti da se upoznate sa divnim povetarcem koji koriste najpoznatiji muškarci na svetu, idealan je za muškarce čija muška strana preovladava. Jedinstvena kompozicija mirisa otvara se narandžom, bergamotom, limunom, grejpfrutom i mandarinom, nastavljajući se notama elemija i začina, a završava se kedrovim drvetom i belim mošusom.

M75

Reinterpretacija muškosti sa obnovljenom siluetom M-75. Potpuno nova mirisna senzacija. Kombinacija bergamota, cimeta i crnog bibera, koja se otvara sa retkim notama lavande i aromatičnim notama i čini miris jedinstvenim. Dragocena sandalovina, pačuli, bobice tonke i amber pokrivaju i pojačavaju kompoziciju.

M76

M-76 je dizajniran za muškarce koji žele da se osećaju kao heroj. Otvarajući se limunom, bergamotom, grejpfrutom, dinjom i ribizlom i pomešanim sa lavandom, drvenim notama i labdanumom, ovaj miris je uvek savršen da otkrijete svoju muževnu stranu. Sandalovina, pačuli i amber pokrivaju miris.

M56

M-56 je tu da istakne vas i vaš šarm! Svaki muškarac u gradu će biti ljubomoran na tebe! Miris se ukratko može opisati kao zabavan, zanimljiv i energičan. Otvara se biljnim notama ruzmarina. Cvetne note irisa, geranijuma i karanfila su srednje note koje mu daju očaravajuća svojstva. Bazne note su mistični vetiver, pačuli i kedrovo drvo.

M77

Kombinujući lagane i intenzivne drveno-aromatične mirise, M-77 odražava svestranost čoveka I generacije. Gornja nota je živa i blistava harmonija bergamota, limuna, grejpfruta i začina, dok su note srca geranijuma, ljubičice, jasmina, kedra, sandalovine i mošusa žalfije stvarajući snažnu i senzualnu harmoniju. Amber, mošus, tamjan i balzam zatvaraju miris.

M57

Očaravajuća svežina M-57 inspirisana je suncem zagrejanim mediteranskim pejzažom. Bezvremenske citrusno-aromatične note narandže, limuna, breze, nane i portugalske lavande kombinuju se sa notama inspirisanim ružom, geranijumom, ružičastim biberom i laticama jasmina. U donjim notama, strastveni miris sandalovine i kedrovine, pačulija, ambera, bobica tonke i mošusa susreću se sa senzualnim i muževnim dodirom i opuštajućim mirisom mahovine.

M78

Elegantan, drveni miris. M-78 na svoj uljudan, prepoznatljiv način; reinterpretira klasične muške parfeme koristeći posebne i prirodne materijale. M-78 je prepoznatljiv, planiran i fascinantan miris. Energične note bergamota kombinuju se sa crnim biberom, ružičastim biberom i muškatnim oraščićem za otvaranje mirisa. Iris, labdanum i lavanda čine srce mirisa, dok drvene note kedra, sandalovine i pačulija zatvaraju miris notama mahovine.

M79

M-79 Savršena harmonija jabuke i cimeta u visokim notama u kombinaciji sa bergamotom i cvetom narandže, dodajući aromatičnu osobinu mirisu. Dok vanila i belo cveće čine srce mirisa, sandalovina, amber i mošus u donjim notama upotpunjuju miris.

M81

Drvene note sa muževnim akcentima spajaju se sa energijom koja izvire iz mirisa začina i voća, otkrivajući ovaj savremeni i dinamični miris. Ako tražite parfem koji će vas upotpuniti i povećati energiju iz svakog trenutka vašeg života, to je za vas! Dok se miris otvara narandžom, kardamomom i smokvom, u srcu se susreće sa lavandom, žalfijom i ljubičicom. Sandalovina, kašmir, note mahovine, amber i mošus dodaju postojanost i zatvaraju miris.

M60

M-60 nudi moćnu kompoziciju najsmelijih emocija. Zarazni
M-60 privlači svojom zavodljivom formulom. Muškatna žalfija, lavanda i bergamot otvaraju miris. Cvetno-ćilibarno srce nudi savršenu harmoniju irisa, kakaoa i ambera. Zatvaraju note vetivera, pačulija i kože.

M83

M-83 Miris koji spaja nebo i zemlju. Sa ovim mirisom, koji je rezultat mešanja grejpfruta, narandže i drvenih mirisa, nosićete harmoniju kontrasta. Neodoljiva svežina grejpfruta i pomorandže u savršenom je skladu sa notama bibera u srcu, cvetnim akordom crnog bibera i geranijuma. Kedar, vetiver i pačuli na dnu stavljaju tačku na kompoziciju.

M87

M-87 je miris kreiran za muškarce koji znaju šta žele i dobijaju ono što žele. Harizmatični alfa mužjak je magnet za žene i ovaj karakter se ogleda u mirisu. Osvežavajuće note limuna, ananasa, dinje i grejpfruta otvaraju miris. Cvet narandže, ruzmarin, lavanda, aromatične note i belo cveće čine srce mirisa, dok pačuli, sandalovina, mošus i kedar zatvaraju kompoziciju.

M88

To je obavezno za muškarce koji vode računa o sebi i govore da su u svemu otmeni; M-88… Savršeno otvaranjem ruzmarina, lavande, lista citrusa i nerolija, ovo eterično ulje će se poistovetiti sa galbanom, mošusom žalfije, geranijumom i srcem jasmina i zauzeće svoje mesto među nezaobilaznim za vas. Mešavina sandalovine i kedra, nota mahovine i ambera će vas očarati i zadiviti svojim očaravajućim mirisom.

M93

M-93 je za slobodne duhove koji žele da kreiraju sopstveni put. Klasičan, vanvremenski, neočekivan, mladalački, drugačiji i urbani miris… U gornjoj noti; Ukusan dodir limete, mandarine i crnog bibera; srednja nota je kardamom, šafran; drvene note, toplina ambera i mošusa su donje note.

M94

M-94 Ovaj osvežavajući i drugačiji miris je dizajniran za muškarce koji žive život do krajnosti i vole da pomeraju granice. Počevši od jedinstvene mešavine limuna, bergamota i crnog bibera, ovaj miris je okružen misterioznim biljnim cvetnim notama geranijuma i lavande u srcu. Zavodljivi pačuli u baznim notama; Kombinovali su se sa kedrovim drvetom i notama mahovine i dodali vitalnost karakteru mirisa.

M96

Sa M-96 možete privući pažnju onih oko sebe. Drveno-aromatičnim mirisom ima neodoljiv efekat. U visokim notama ovog neodoljivog, primamljivog mirisa su bergamot, grejpfrut, ružičasti biber i menta. Srce obogaćuje kompoziciju lavandom, ananasom i jasminom. Vetiver, kedar, sandalovina, bobice tonke i beli mošus u osnovi dodaju drveni i privlačni miris.

M97

M-97 se otvara osvežavajućom mešavinom crne ribizle, aromatičnih nota, bergamota, jabuke i ananasa. U srcu mirisa, topli vazduh ružičastog bibera, jasmina, breze i nota pačulija stapaju se sa amberom, vanilijom, mahovinom i mošusom u donjim notama, i ovaj karakterističan miris je upotpunjen.

M68

M-68 je dizajniran sa svojom svežinom inspirisanom slobodnim duhom mladosti. Koristeći osvežavajući efekat citrusnih biljnih nota koje formiraju limun, grejpfrut, bergamot i ruzmarin u gornjim notama, miris je razvijen sa biljnim začinskim notama đumbira, elemija i lavande u srednjim notama. Donje note su obogaćene kedrom, sandalovinom i vetiverom.

M99

M-99 je miris koji budi optimizam, radost i pozitivnu energiju. Sveži i osvežavajući mirisi citrusa predstavljaju sunčevu svetlost koja se odbija od bočice. Grejpfrut, mandarina, limun i ružičasti biber u visokim notama u kombinaciji sa lavandom, crnom ribizlom, muškatnim oraščićem, jabukom i morskim notama u srcu mirisa, stvarajući voćni i biljni karakter. Donje note vetivera, čempresa i ambera pojačale su aromatični aspekt mirisa.

M101

Seksi i sofisticiran, novi miris kosmopolitskog muškarca koji voli da brine o sebi i svom telu... I vitak i skroman, topao i upečatljiv, M-101 je kandidat da se pridruži klasici. Grejpfrut, korijander i bosiljak otvaraju miris. Seme kardamoma, đumbir i cvet narandže čine srce mirisa. Zatvaraju note kedrovine, ambera i duvana.

M102

Organizator zabave, mladi princ, traženi čovek noći, jure ga paparaci, ekstravagantan, kome niko ne može da odoli, spremi se da zavodiš žene sa stilizovanim muškarcem M-102! Otvara miris bergamota, limuna, mandarine, đumbira i nane. Srce mirisa je elemi, cimet i mošus žalfije. Amber, vanila, bobice tonke i drvene note zatvaraju miris.

M104

Razlog zašto je M-104 nekada bio revolucionaran među muškim mirisima je upotreba jakih i intenzivnih drvenih nota koje prevazilaze tradicionalni drveno-ćilibarski karakter. Limun, mandarina, ružičasti biber i listovi breze otvaraju miris. Kombinacija pačulija, kedra, muškatnog oraščića i cimeta stvara drveno-začinsko srce. Vetiver, amber, mošus i vanila zatvaraju miris.

M110

M-110 muški miris vodi naša čula na misteriozno putovanje na Bliski istok. Dok note kardamoma, limuna, crnog bibera, muškatnog oraščića i kruške otvaraju miris; Bogate harmonije jasmina, lavande, kedra, nota tamjana, sandalovine i drvenih nota su glavne komponente srca. Amber, mošus, vanilija, pačuli i bobice tonke zatvaraju miris dodajući intenzivnu i muževnu privlačnost strukturi.

M111

M-111 Grejpfrut, kardamom, ruzmarin i list kedra otvaraju miris, dok note tuberoze, smole, tamjana i ilang-ilanga čine srce mirisa. Miris prekrivaju note vetivera, kože i kedrovog drveta.

M114

Orijentalno-drvenasti M-114... Tople gornje note su mešavina mandarine, limete, jabuke, kruške i ananasa, dok se miris nastavlja sa kimom, cimetom i notama bora u srednjim notama, stvara zavisnost od ambera, mošusa i tonka bobica.

M80

M-80 nije samo miris, to je stil života. Počevši od narandže, kardamona i smokve u gornjoj noti, miris postaje očaravajući susretom sa lavandom, mošusnom žalfijom i ljubičicom u srcu mirisa. Kompozicija obogaćena sandalovinom, drvenim notama, mahovinom u donjoj noti je upotpunjena amberom i mošusom.

M116

M-116 je intenzivan i bogat miris. Moderan je i zavodljiv, opremljen istorijskim sadržajima Istoka. Muškatni oraščić i šafran otvaraju miris. Oud, kedar i sandalovina čine drveno srce mirisa. Zatvaraju note tamjana, labdanuma, ambera i pačulija.

M119

M-119 je moderan i atraktivan muški miris koji na veličanstven način otvara miris limuna, mandarine, zelene jabuke, ananasa i dinje. Kardamom, note mente i morske note čine srce mirisa. Zatvaraju note ambera, mošusa i mahovine.

M120

M-120 Ljubav, strast, lepota i želja... parfem snažnog čoveka koji vlada sobom.
Intenzivno živahan i bujno osvežavajući miris dobijen od mešavine listova nane, citrusnih nota i voća.

M121

M-121 Seksi, vruće i eksplozivno kao bomba! Ovaj izuzetan miris otvara se visokim notama bergamota, mandarine i lavande. Srednje note mešavine začina, note tamjana i labdanuma dodaju misterioznu snagu mirisu. U baznim notama, stiraks, vanila i bobice tonke trajno pokrivaju miris.

M123

M-123 u gornjim notama korišćene su note cimeta i ozona, u srednjem delu bibera, ljubičice i bosiljka, a miris dobija muške karakteristike. Parfem, koji svoj šarm preuzima od bobica tonke, sandalovine i kedrovine u poslednjem delu, biće savršen izbor za samouverene i harizmatične muškarce u svim oblastima.

M124

Miris, koji je nova verzija M-124, biće nezaobilazan za atraktivne muškarce sa osvežavajućim efektom limuna u gornjoj noti, bogatim biljnim notama estragona, mošusa žalfije i listova kedra u srednjoj noti i elegantnim drvenim notama. Mošus i amber su u donjoj noti.

M86

Za one kojima nije dovoljno života, mora i avantura... Sofisticiran i istovremeno prilično impresivan miris. M-86 otvara se notama bergamota, crnog bibera, muškatnog oraščića i bobica kleke, nastavlja se lavandom i aromatičnim notama, a zatvara amberom, mošusom, labdanumom, vetiverom, kedrovom i tonkom.

M125

M-125 Ovaj miris, koji je pomešan sa začinima, počinje da gori svojim drvenim notama. Intenzivnije i toplije. Bergamot, limun, neroli i lavanda otvaraju miris. Crni biber, kardamom, muškatni oraščić i cimet čine začinsko srce mirisa. Pačuli, labdanum, kedar, amber, mošus i vanila zatvaraju miris.

M126

M-126 cvetne začinske note ambera i pačulija dale su
M-126 jedinstven mirisni potpis. Gornje note su bergamot, crna ribizla i ananas; note srca su jasmin, ruža i note začina; Donje note su pačuli, amber i note mahovine.

M127

Ovaj muški, snažan, senzualni miris M-127 Musk otvara se notama limuna i bibera. Nastavljajući sa lavandom, ruzmarinom i borom, kompozicija mirisa zatvara se drvenim notama, sandalovinom i mošusom.

M89

M-89 Kreiran za dinamične, moderne i energične muškarce, ovaj miris se otvara notama bergamota, bosiljka i ljubičice. U začinjenoj noti srca nudi note kardamoma, muškatnog oraščića, ružičastog bibera i cimeta. Sandalovina, vetiver i mošus zatvaraju miris.

M130

Novi, muževni miris koji prkosi zabrani. M-130 je manifest slobode! Miris se otvara notama bergamota, ananasa, grejpa i aromatičnih nota. Cvetno-začinska nota srca sastoji se od lavande, jasmina, geranijuma i pačulija, dok će harmonija nota mošusa, ambera i mahovine u donjoj noti oduševiti vaš um vanilijom i bobicama tonke.

M132

Orijentalni, drveni miris kreiran za moderne muškarce od strane M-132. Parfem; Kombinacijom nota narandže, čokolade i labdanuma prevazilazi uobičajene mirise. Gornje note: grejpfrut, bergamot i narandža; srednje note su cimet, jasmin i čokolada; Donje note su vanila, labdanum, pačuli, kedar, amber i mošus.

M134

M-134 je senzualna kombinacija svežine i vanile. Jedan je miris koji će bez oklevanja želeti da koristi svaki muškarac koji želi da izađe. Miris se otvara sa lavandom i limunom, modernizovano je svežinom, kao i kardamonom, cimetom i morskim notama u srcu. Vanilija, pačuli, vetiver i bobice tonke završavaju kompoziciju naglašavajući miris.

M135

Predstavljamo parfem za idealnog muškarca: M-135 Fascinantan, misteriozan, vatren i istovremeno sportski. Ovaj citrusno-drveni parfem se otvara notama limuna, badema i lavande u gornjoj noti. Srednja nota je kardamom, cimet i morske note, dok su donje note vetiver i bobice tonke.

M136

M-136 Ovaj parfem, kreiran za muškarce koji vole adrenalin i avanturu, otvara se narandžom, limunom, lavandom, ruzmarinom i nanom. Nastavljajući kimom, geranijumom, muškatnim oraščićem, timijanom i jasminom, kompozicija se zatvara sandalovinom, pačulijem, vetiverom, amberom i mošusom.

M138

M-138 Neodoljivost klasika! Miris se otvara dodavanjem začinskih mirisa ružičastog bibera i muškatnog oraščića osvežavajućim notama bergamota i grejpfruta. Kardamom i timijan čine začinsko srce mirisa. Zatvaraju note kedrovine, vetivera i mahovine.

M139

M-139 nudi razne načine da živite svoj život tako što vas vodi iz Londona do obale južne Engleske na poseban odmor za vikend. Gornje note su limun, ruzmarin, bosiljak, muškatni oraščić i menta; srčane note su jasmin, ruža i ljubičica; Bazne note su pačuli, kedrovo drvo, labdanum, mahovina i amber.

M142

M-142 je snažan, upečatljiv i hrabar muški miris. Ima bogat i elegantan izgled sa metalik zlatnom završnom obradom. Gornje note; kruška, ananas, mandarina i bergamot; srednje note; kardamom, aromatične note i ružičasti biber; Donje note stvara pačuli, vetiver, amber, mošus i vanilija.

M143

Bergamot M-143 uzgajan u južnoj Italiji dodatno obogaćuje muški parfem. Miris otvaraju note grejpfruta, mandarine, bergamota i mora. Ruzmarin, ružičasti biber i cimet čine biljno-začinsko srce mirisa. Zatvaraju note ambera, mošusa, sandalovine i mahovine.

M144

M-144 dok vas tople i drvene note pozdravljaju, bićete iznenađeni kontrastnim notama. Bergamot, grejpfrut, limun i crni biber otvaraju miris. Srce mirisa je korijander, kardamom, nana, geranijum i mošus žalfije. Sandalovina, vetiver, pačuli i mošus zatvaraju miris.

M147

M-147 Orijentalni drveni miris koji izaziva zavisnost otkriva nestašnu stranu muškaraca. U vrhu se otvara grejpfrut, bergamot, limun, mandarina i lavanda. Srčane note crnog bibera, đumbira, cimeta, labdanuma, benzoina i tamjana pojačavaju miris. Zatvara pačuli, kedar, vetiver, sandalovina, čokolada, kafa, mošus i amber.

M149

M-149 je dinamičan i neodoljiv. Gornja nota je bergamot i grejpfrut; Pomešano sa morskim notama. U srcu mirisa, note lavande, žalfije, lista nane; u kombinaciji sa muškom udobnošću i nostalgičnim dodirom, dolazi zajedno sa jasminom i đurđevakom. Miris se zatvara amberom, mošusom, pačulijem i sandalovinom.

M150

M-150 pokreće iskra citrusa i začina. Miris se otvara mandarinom, bergamotom, limunom i malinom. U srcu dominiraju ružičasti biber, cimet, korijander, kim i elemi. Završni dodir mirisu daju note kedra, vetivera, sandalovine, bobica tonke, mahovine, belog mošusa i ambera.

M153

M-153 Miris se otvara notama bergamota, kardamona, ružičastog bibera i ananasa. Lavanda, muškatna žalfija, list ljubičice i nana stvaraju miris u srcu. Harmonije zatvaraju note kedra, vetivera, sandalovine, bobica tonke, slatkih nota, ambera i mošusa.

M154

M-154 Misteriozan i intenzivan miris koji će ostaviti upečatljiv trag. Samoproslava misterije i moći sa Istoka. Miris se otvara pomešanim notama začina, cimeta i muškatnog oraščića. U srcu dominiraju note irisa, pačulija, sandalovine i kedra. Zatvaraju note vanile, bobica tonke, ambera i mošusa.

M155

M-155 je dinamičan, ali misteriozan miris. Mandarina i limun otvaraju miris, dok se u srcu mešaju note jabuke i muškatnog oraščića. Mošus i sandalovina pojačavaju mošusno-drveni karakter kompozicije.

M113

M-113, drveni, aromatični muški miris... Amalfi limun, kruška i granni smith jabuka otvaraju miris. U srcu se labdanum kombinuje sa sandalovinom. Pačuli, beli mošus i amber kombinuju se sa slatkim notama u osnovi da bi zatvorili miris.

M122

M-122 privlači svojom zavodljivom formulom. Iris koji obezbeđuje otvaranje; Dok se kombinuje sa vetiverom i vanilijom u srcu, stvarajući mirisni karakter, donja nota naglašava kompoziciju ambera, vanile i kedra.

M128

Parfem M-128, koji će svojim toplim nijansama i atraktivnom teksturom privući pažnju svih žena, tu je sa svojim luksuznim mirisom! Otvara miris bergamota, grejpfruta, ananasa, jabuke i šljive. Srce mirisa je lavanda, iris, ljubičica i morske note. Zatvaraju se notama sandalovine, mahovine, tonke i ambera.

M129

Neosporna italijanska elegancija klase i stila, M-129. U gornjim notama, svežina limuna je pomešana sa kardamomom i ružičastim biberom. Bobice tonke, iris i vanilija čine srce mirisa, dok vetiver, pačuli, amber i mošus dodaju postojanost mirisu.

M131

M-131, miris modernih i negovanih muškaraca, daće vam svežinu i šarm svojim drvenim i začinskim notama. Dok gornje note bergamota, limuna i kardamoma pružaju jedinstveno osveženje, note začina u srednjim notama će vašoj koži dodati toplinu belim cvetovima i jasminom. Udvostručićete svoj šarm sandalovinom i kedrovim drvetom, smolom labdanuma, bobicama tonke i belim mošusom koji dolaze iz donjih nota. 

M133

M-133 je živahan, magnetičan i svež začinski miris koji varira između živog, toplog i hladnog, laganog i intenzivnog postojanog. Limun, ružičasti biber, timijan i đumbir otvaraju miris. Geranijum, lavanda, cimet, elemi i kardamom čine cvetno-biljno srce mirisa. Miris zatvaraju note kedra, tamjana, ambera, belog mošusa, mahovine i vanile.

M137

Ako želite da napravite harizmatičan i atraktivan efekat, M-137 parfem je za vas. Impresioniraće vas svojim muškim stilom. Parfem se otvara bergamotom, mirom i lavandom. Note kakaa, kafe i lešnika nastavljaju se u srednjim notama. Snažno zatvaranje je napravljeno kedrovim drvetom, notama kože, tonka bobica i notama ambera.

M152

Hrabrost i zavodljivost se pojačavaju posle ponoći.
M-152 je moderan miris. Elegantan je, smeo, magnetan i hvata svetlost. Gde god da se pojavi, danju ili noću, Privlači zvezde i budi čula i želju... Miris se otvara notama limuna, mandarine, cimeta i mešavine začina. Dok se kedrovo drvo, pačuli, note tamjana i lavanda mešaju u srcu; Zatvara se drvenim notama, sandalovinom, notama duvana, mošusa i ambera.

Šta su NOTE parfema?


GORNJA NOTA: To je prva nota koja se oseti kada se parfem raprši. Njegov efekat traje samo nekoliko minuta, jer se sastoji od najisparljivijih esencija. Prilikom kupovine parfema potrebno je ne komentarisati miris koji se u prvi mah oseti. U gornjim notama se koriste uglavnom oštri i brzo isparljivi mirisi.

SREDNJA NOTA: Pojavljuje se kada gornje note nestanu i efekat traje nekoliko sati. Srednja nota se takođe naziva "srčana nota" da bi se ukazalo na njenu važnost. Pre nego što donesete odluku o parfemu, trebalo bi da budete strpljivi i sačekajte da izađu mirisi srednjih nota.

BAZNA NOTA: Efekat baznih nota je proporcionalan postojanosti parfema i može trajati ceo dan. To je nota koja počinje da se oseća najmanje pola sata nakon prskanja parfema, kada je srednja nota blizu nestanka. Ovaj deo je izraz ličnosti parfema.

EYFEL

Sve naše proizvode možete kupiti u EYFEL parfimerijama širom Srbije ili putem interneta preko naše online prodavnice: shop.eyfelparfemi.rs
Budite deo porodice najvećih ljubitelja parfema sa 20% ulja. Ukoliko imate predlog za saradnju ili neko pitanje za nas pišite nam

Ambijentalni osveživači BAMBOO

Naši BAMBOO ambijentalni osveživači za prostorije posebni su na tržištu zbog
visokog procenta čistih mirisnih ulja. Odlikuje se dugotrajnim, intenzivnim i pre svega,
prirodnim mirisima koji će dati vašem prostoru energiju i osveženje.

Parfem se postepeno upija u bambus štapiće i širi se u prostoriji. Intenzitet mirisa može
se regulisati brojem štapića - što ih je više, jača je aroma. 

Pogodni su za životni i radni prostor, restorane, uslužne delatnosti, prodavnice,
kafiće, hotele, wellness & spa.

Naši Bamboo osveživači se proizvode u najsavremenijim i najhigijenskim uslovima.
Proizvoide se u izuzetno elegantnoj i izdržljivoj staklenoj boci.

EYFEL parfemi

Neka najbolji mirisi ostaju iza vas
EYFEL
Ženski parfemi

Za dame koje vole glamur i raskoš. Parfemi koji su nežni, a opet dovoljno snažni da ostave trag za vama.

EYFEL
Muški parfemi

Važno je birati parfem koji se slaže uz vašu ličnost. Nudimo veliki izbor mirisnih nota koji će sigurno biti jedan od vaših omiljenih.

EYFEL
BIGHILL parfemi

Za nju i njega BIG HILL su Niche parfemi, koji se posle dugo vremena vraćaju na tržište punim kapacitetom. Niche parfemi su jedinstveni mirišu snažno i baraju ih samo veliki ljubitelji mirisa.

Alternativni parfemi su:

MIRISI ZA OPUŠTANJE I SVEŽINU

Ambijentalni mirisi i osveživači prostorija - najprodavaniji u Srbiji
BIG HILL ambijentalni mirisi

Za sve ljubitelje ambijentalnih BAMBOO osveživača - specijalne mirisne note.

Kolonjska voda

Snažna do 80 stepeni, a opet nežna za Vašu kožu. Budite čisti i sveži.

Sprej osveživači prostorija

Vrlo popularni i jednostavni za korišćenje sprej osveživači.

PROIZVODIMO

20

MILIONA!

PARFEMA GODIŠNJE

VIDEO

pogledajte kratak film o nama

BIG HILL

OSVEŽIVAČI

OSVEŽIVAČI

BAMBOO

BIG HILL

PARFEMI

EYFEL

PARFEMI

EYFEL OSVEŽIVAČI

SPREJ MANGO

KOLONJSKA VODA

EYFEL

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. EYFEL Parfemi Srbija maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi proizvodi na ovom sajtu
budu prikazani sa ispravnim nazivima, sastavima, fotografijama i cenama. Za više informacija molimo da posetite neku od naših prodavnica ili da nas kontaktirate.

O Nama

EYFEL COSMETIC je osnovana 2009.
Nakon otvaranja svoje prve prodavnice u Uskudaru Turska, Eyfel Cosmetic je za kratko vreme uspela da postane glavni alternativni dobavljač parfema i osveživača, sa priznatim i traženim mirisima. [ detaljnije ]

©  EYFEL PARFEMI | WEB DESIGN #NPNET