BAMBOO - ambijentalni mirisi

Mirisni difuzori sa BAMBUS štapićima su setovi koji se sastoje od staklene bočice sa uskim grlom, mirisnog ulja i štapića od prirodnog bambusa. Predstavljaju odličan način da Vašem domu obezbedite neprekidan miris. Štapići se postavljaju u bočicu, upijaju mirisno ulje i neprekidno ispuštaju prijatnu aromu. Ovaj proces traje sve dok ulje ne ispari iz bočice.
BOSTAN
120ml - 900 RSD

BANANA
120ml - 900 RSD

AMBER PAČULI
120ml - 900 RSD

BOSILJAK
120ml - 900 RSD

HLADNA VODA
120ml - 900 RSD

OKEAN
120ml - 900 RSD

Afrički Mango
120ml - 900 RSD

Afrički mango, još jedna vrsta manga, jedan od najomiljenijih mirisa porodice Ajfel, je misteriozna formula koja čeka da bude otkrivena.

Bagrem
120ml - 900 RSD

Da li ste spremni da se opustite u hladovini mirnog mirisa grozdova cveća i sitnog lišća bagrema, čije blagodeti ne možemo prebrojati? Ambijentalni miris, inspirisan udobnošću i spokojem hladovine bagremovih grozdova, pretvoriće vašu okolinu u seoske bašte.

Ananas
120ml - 900 RSD

Ananas ima legendarnu reputaciju sa svojim atraktivnim mirisom. Ovaj tropski miris, koji je novi dodatak porodici ambijentalnih mirisa Eiffel, proširiće osvežavajuću karakteristiku tople klime na vašu okolinu.

Beli Ljiljan
120ml - 900 RSD

Beli ljiljan je jedan od naših najatraktivnijih mirisa u porodici ambijentalnih mirisa Eyfel, sa svojom jedinstvenom karakteristikom koja se ističe najefikasnijim i najfascinantnijim mirisom među 110 vrsta ljiljana. Pretvarajući svoju okolinu u seosku baštu, beli ljiljan vas svojim jedinstvenim mirisom vodi u drugu dimenziju.

Divlja Kupina
120ml - 900 RSD

Svojim impresivnim mirisom i elegantnom bojom ambijentalni miris bobičastog voća, koji podseća na ukusan i neodoljiv ukus svežih kupina sakupljenih sa grmova divlje kupine na vašem nepcu, unosi intenzivan osećaj svežine i opuštenosti u vašu okolinu.

Čokolada
120ml - 900 RSD

Čokolada, koja se u celom svetu smatra prirodnim antidepresivom, dokazala se u mnogim oblastima naučnih istraživanja. Miris čokolade, jedan od najjačih pokretača u svetu emocija, poznat je po tome što širi sreću i energiju u okolinu. Ajfelova čokolada, imajući na umu ove činjenice, je eliksir sreće.

Jagoda
120ml - 900 RSD

Najvažniji faktor koji razlikuje ambijentalni miris Ajfelove jagode od ostalih ambijentalnih mirisa je to što se direktno meša u svojoj proizvodnji na osnovu karakterističnog intenzivnog i aromatičnog mirisa planinskih jagoda. Ambijentalni miris jagode čini da osetite svežinu i energiju proleća, ne samo u svom okruženju već i u svojoj duši, zahvaljujući svojoj slatkoj i impresivnoj aromi, bez obzira na leto ili zimu.

Kafa Late
120ml - 900 RSD

Podsetiće vam pravi ukus kafe, koji se formira notama zrna kafe i u svakom ambijentu.

Morske Alge
120ml - 900 RSD

Misteriozni miris morske trave koju iz mora donosi topli vetar koji duva na plaži doneće toplo letnje jutro u vašu okolinu.Ovaj misteriozni miris sastoji se od mešanja morske soli sa algama, stvarajući osećaj slobode u vašoj duši. Taj savršeni miris leta je tik uz vas sa ambijentalnim mirisom Ajfelove alge.

Pita od Jabuka
120ml - 900 RSD

Predivan miris pite od jabuka, koja svojim jedinstvenim ukusom i bojom postaje celina, kombinuje se sa česticama pečenih jabuka, impresivnim mirisom pečenog testa.

Bosiljak
120ml - 900 RSD

Bosiljak, miris iskrenosti i mira, i miris okoline zauzeli su svoje mesto u našoj porodici. Čim ga pomirišete, direktno ćete osetiti efekat otvaranja memorije. Svoju okolinu će ukrasiti mirisom neba i učiniti vaše pamćenje snažnim.

Kolači
120ml - 900 RSD

Da li ste spremni da otputujete u detinjstvo? Topli miris keksića od lešnika koji izlazi iz magičnih ruku naših majki, koji udišete u trenutku kada u podne otvorimo vrata iz škole, sada je spreman da ponese vašu atmosferu u uspomene. Miris kolačića od lešnika, koji će vas svaki put kada ga pomirišete odvesti u drugačiju uspomenu, oduševiće vas.

Ruža
120ml - 900 RSD

Pored svoje vizuelnosti, ruža, koja ima jedinstven miris, predstavlja vam se u svom najsvežijem i najupečatljivijem obliku. Osim svojih poznatih svojstava, miris ruže je gotovo pojačivač pamćenja. Spavanje u okruženju sa mirisom ruža noću i kontakt sa mirisom ruža tokom dana jača naš um i jača naše pamćenje. Pretvaramo vaše okruženje u ružičnjake sa našim novim dizajnom i formulom.

Kokos
120ml - 900 RSD

Neka meki dodiri tropskog povetarca obavijaju okolinu sa ukusnim, vrtoglavim i slatkim mirisom kokosa uzgajanog na egzotičnim obalama. Ukusni miris našeg kokosovog ambijenta koji sadrži prirodne ekstrakte kokosa odvešće vaše misli na mirne plaže egzotičnih ostrva, a njegova bogata i slatka aroma će vam omogućiti da osetite toplinu i vitalnost letnjih dana tokom sva četiri godišnja doba.

Smokva
120ml - 900 RSD

Jedinstveni miris čudesnog voća smokve, čije su blagodeti nebrojeni, sada je zauzeo svoje mesto u porodici Ajfel ambijentalnih mirisa. Spavanje je najbolja sredina u kojoj se čovek može naći, zadovoljstvo spavanja nećete naći u drugim sredinama sa mirisom smokve. Formula za početak dana je u ovoj boci!

Kakako
120ml - 900 RSD

Kakao, koji izaziva osećaj sreće čim se pojede, sada je sa vama u svakom trenutku, a ovaj veličanstveni ukus koji se pridružuje porodici Ajfelovih ambijentalnih mirisa uliva sreću i energiju u vaše okruženje.

Karamela
120ml - 900 RSD

Karamela, koja je nezaobilazna za naše kuhinje, zauzela je svoje mesto među našim ambijentalnim mirisima svojom ukusnom i sputavajućom aromom.

Visibaba
120ml - 900 RSD

Stidljivo lice prirode, za razliku od mnogih cveća, Visibaba izranja iz snega usred zimskih meseci. Visibaba, koja je postala legendarna svojim nevinim izgledom, sada je u vašim sredinama sa svojim neopisivim mirisom.

Dinja
120ml - 900 RSD

Neizostavni plod letnjih meseci, dinja, koja svojim mirisom stvara fascinantan efekat, sada je u porodici Ajfel. Nećete hteti da propustite ovu veličanstvenu formulu, koja će se osećati u leto svake sezone svojim mirisom koji leči stres.

Trešnja
120ml - 900 RSD

Ambijentalni miris ajfelove trešnje čini da u svojoj duši osetite jedinstven i opuštajući povetarac sezonskog voća trešnje. Sa srećom jutarnjeg buđenja u zasadima trešanja, sveže trešnje obavijaju vašu kožu. Šarena slika zasada trešanja, vesnika proleća, ogleda se u vašoj duši ambijentalnim mirisom trešnje.

EYFEL

Sve naše proizvode možete kupiti u EYFEL parfimerijama širom Srbije ili putem interneta preko naše online prodavnice: shop.eyfelparfemi.rs
Budite deo porodice najvećih ljubitelja parfema sa 20% ulja. Ukoliko imate predlog za saradnju ili neko pitanje za nas pišite nam

Kivi
120ml - 900 RSD

Kivi, koji je na čelu voća, svojim savršenstvom i najviše vitamina među tropskim voćem, dolazi da zrači energiju u vaše okruženje. Spremite se da osetite svežinu u senci tropske bašte

Lavanda
120ml - 900 RSD

Noseći elegantan miris lavande, koji smo do sada poznavali, pun svežine i dinamike, ovaj 100% prirodni miris unosi mir u vašu okolinu tokom celog dana uz umirujući efekat čiste lavande. Čistoću i jasnoću mirisa lavande, koji aktivira hormone sreće koji pobuđuju kod ljudi, uspeli smo da uklopimo u naše bočice.

Jorgovan
120ml - 900 RSD

Zaslepljujući miris jorgovana donosi svežinu proleća u naše okruženje u svom najčistijem obliku. Pripremite se za romantiku ovog mirisa koji će vas učiniti slobodnim kao da šetate vrtovima jorgovana.

Limun
120ml - 900 RSD

Čudesni miris limuna je u našim novim bočicama sa svojom novom formulom. Aroma citrusa u mirisu Ajfel limuna, koji ima bezbroj blagodeti, opušta nervni sistem, smanjuje stres i napetost. Pored ovih prednosti, zahvaljujući svojoj antibakterijskoj osobini, pomaže u čišćenju neprijatnog mirisa, klica i bakterija u vazduhu. Ovaj savršeni miris, koji nećete želeti da odvojite od kreveta čak ni dok spavate, sada je u vašem prisustvu sa svojom novom formulom.

Mango
120ml - 900 RSD

Mango, jedno od najlekovitijih voća egzotičnog sveta, dolazi da ulepša vašu okolinu svojom novom formulom. Imajući glatku teksturu i upečatljivu boju, mango donosi udobnost tropskog raja u vaše okruženje svojim egzotičnim mirisom koji fascinira okolinu svojim jedinstvenim mirisom.

Melek
120ml - 900 RSD

Melek ambijentalni miris, koji je postao legendaran svojim jedinstvenim mirisom, nastaviće da unosi mir u vaše okruženje sa svojom novom formulom i bočicom.

Bor Nana
120ml - 900 RSD

Energetski i osvežavajući miris nane i umirujući miris bora spojeni su u istoj bočici i predstavljeni Vama. Nećete moći da odolite očaravajućem ambijentu ove najizvrsnije mešavine koju nećete želeti da propustite u svom okruženju.

Okean
120ml - 900 RSD

Morske note susreću se sa energičnim citrusnim notama, dok umirujući cvetni mirisi pomažu da se opustite i resetujete. Miris se otvara citrusnim i morskim notama. Poklanja srce, ružu i belo cveće. Miris je zatvoren neodoljivim šarmom mošusa.

Narandža
120ml - 900 RSD

Ukusni i osvežavajući miris narandže, neizostavne zalihe vitamina u zimskim mesecima, pretvoriće vašu okolinu u narandžaste bašte. Još jedna karakteristika mirisa narandže je dokazano kao rezultat naučnih eksperimenata da smiruje ljude u okruženju.

Breskva
120ml - 900 RSD

Njegov veličanstveni miris breskve osetićete svež i sladak vazduh u kome ćete se osećati kao u bajci. Ovaj miris miriše kao korpa svežih breskvi i nudi sočan miris breskve sa zabavnim voćnim notama. Gornje note breskve i egzotičnog voća stapaju se sa notom srca breskve, nektara i cvetnog jasmina. Mošus u donjoj noti postiže savršenu harmoniju sa karakterom mirisa.

Zumbul
120ml - 900 RSD

Najlepši vesnik proleća je mirisni zumbul. Ako uvek želite da iskusite svežinu proleća u svom okruženju, ova formula je dizajnirana da unese povetarac seoskih bašta u vaše okruženje.

Cimet
120ml - 900 RSD

Cimet i karanfilić, koje čuvamo u svojim domovima tokom zimskih meseci, postali su sastavni deo domova i radnih prostorija, a ambijentalni miris pridružio se našoj porodici.

Tropska Šuma
120ml - 900 RSD

Unosimo mir i udobnost u vaše domove - najdragoceniji deo šuma, poznatih kao pluća našeg sveta. Čim zatvorite oči, osećaćete se kao da ste usred tropskih šuma na obali okeana i nećete želeti da propustite ovaj miris iz svog okruženja.

Višnja
120ml - 900 RSD

Višnja, mirisom i bojom neizostavnog skladišta vitamina letnjih meseci, ovog puta je sa istim uzbuđenjem tu u našim bočicama. Ekstrakt višnje po svom sadržaju i jedinstvenoj osvežavajućoj, delikatnoj i ukusnoj aromi koja obavija vašu kožu, obavija vašu okolinu prirodnim mirisom i ispunjava vašu dušu uzbudljivim osećajem sreće.

Borovnica
120ml - 900 RSD

Spojili smo jedinstven oštar miris ovog prirodnog blaga, koje ima bezbroj prednosti, a na vama je da uživate u veličanstvenom mirisu borovnice koji se pojavljuje.

Jasmin
120ml - 900 RSD

Da li ste spremni za putovanje u detinjstvo? Ovaj miris, koji će vas odvesti na putovanje kroz vreme od kada prvi put osetite miris, sada je zauzeo svoje mesto u porodici Ajfel ambijentalnih mirisa. Njegova divna umirujuća formula će doneti mir u vaše okruženje.

Zeleni Čaj
120ml - 900 RSD

Topla svežina zelenog čaja će obaviti vašu okolinu svojim delikatnim mirisom.

Žvaka
120ml - 900 RSD

Slatke i nevine voćne note mogu ponovo probuditi vaše unutrašnje dete! Iskričavo otvaranje mirisa predstavlja neodoljivi miris ananasa sa bananom, jagodom i bergamotom. Srce mirisa su note jasmina i karanfilića. Vanilija i mošus zatvaraju miris otkrivajući zavodljivu, kompleksnu i neverovatno duboku senzualnost.

Vanila
55ml - 500 RSD
120ml - 900 RSD

Pomešan sa vitalnošću voća, svežinom cveća i slatke vanile, ovaj topli miris osvežiće atmosferu vašeg doma. Ovaj izuzetni miris otvara se prirodnošću zelenih nota i vitalnošću jabuke. U srcu mirisa, breskva i smokva su u pratnji elegantnog jasmina i đurđevka. U donjoj noti, neodoljiva harmonija vanile i bobica tonke susreće se sa belim mošusom.

Puder
120ml - 900 RSD

Miris pudera dočarava neodoljiv osećaj ženstvenosti i sofisticiranosti, a povezujemo ga sa detinjstvom i najnežnijim dodirima. Kada odrastemo, povezujemo ga sa mirisom šminke.
Puderasti parfemi vrlo su lady-like. Puderaste note u parfemu katkada zamjenjuje miris badema ili irisa. Nežan miris kojega će jednako voleti i deca i mame, a i tate.

Crveni zmaj
120ml - 900 RSD

Snažan i upečatljiv ambijentalni miris.

Grožđe
120ml - 900 RSD

Mirisu grožđa uvek je pridavan veliki značaj. Otuda su sve traženije sorte sa blagim muskatnim mirisom i sve traženiji proizvodi od grožđa, a pre svega sa blagim ili izraženim muskatnim mirisom.

Mirisna bašta
120ml - 900 RSD

Iz tih starinskih bašta naših baka pamte se predivni mirisi i uspomena na neobično, lepo, a jednostavno cveće. Miks cvetnih mirisa učiniće vaš ambijent nezaboravan.

Buket Cveća
55ml - 500 RSD
120ml - 900 RSD

Zamislite buket cveća odabran po vašoj želji. Potrudili smo se ad napravimo miris kojem teško možete odoleti.

Biserni Cvet
55ml - 500 RSD
120ml - 900 RSD

Jedinstvena harmonija đurđevka i cveta perunike, poznatog i kao biserni cvet... Ovaj jedinstveni ambijentalni miris, koji unosi kvalitet, mir i lepotu u svako okruženje u kome živite, kandidat je za jednog od najcenjenijih u našoj seriji. Note irisa i đurđevka prate note jasmina, ambra i mošusa.

EYFEL

Sve naše proizvode možete kupiti u EYFEL parfimerijama širom Srbije ili putem interneta preko naše online prodavnice: shop.eyfelparfemi.rs
Budite deo porodice najvećih ljubitelja parfema sa 20% ulja. Ukoliko imate predlog za saradnju ili neko pitanje za nas pišite nam

Ambijentalni osveživači BAMBOO

Naši BAMBOO ambijentalni osveživači za prostorije posebni su na tržištu zbog
visokog procenta čistih mirisnih ulja. Odlikuje se dugotrajnim, intenzivnim i pre svega,
prirodnim mirisima koji će dati vašem prostoru energiju i osveženje.

Parfem se postepeno upija u bambus štapiće i širi se u prostoriji. Intenzitet mirisa može
se regulisati brojem štapića - što ih je više, jača je aroma. 

Pogodni su za životni i radni prostor, restorane, uslužne delatnosti, prodavnice,
kafiće, hotele, wellness & spa.

Naši Bamboo osveživači se proizvode u najsavremenijim i najhigijenskim uslovima.
Proizvoide se u izuzetno elegantnoj i izdržljivoj staklenoj boci.

EYFEL parfemi

Neka najbolji mirisi ostaju iza vas
EYFEL
Ženski parfemi

Za dame koje vole glamur i raskoš. Parfemi koji su nežni, a opet dovoljno snažni da ostave trag za vama.

EYFEL
Muški parfemi

Važno je birati parfem koji se slaže uz vašu ličnost. Nudimo veliki izbor mirisnih nota koji će sigurno biti jedan od vaših omiljenih.

EYFEL
BIGHILL parfemi

Za nju i njega BIG HILL su Niche parfemi, koji se posle dugo vremena vraćaju na tržište punim kapacitetom. Niche parfemi su jedinstveni mirišu snažno i baraju ih samo veliki ljubitelji mirisa.

Alternativni parfemi su:

MIRISI ZA OPUŠTANJE I SVEŽINU

Ambijentalni mirisi i osveživači prostorija - najprodavaniji u Srbiji
BIG HILL ambijentalni mirisi

Za sve ljubitelje ambijentalnih BAMBOO osveživača - specijalne mirisne note.

Kolonjska voda

Snažna do 80 stepeni, a opet nežna za Vašu kožu. Budite čisti i sveži.

Sprej osveživači prostorija

Vrlo popularni i jednostavni za korišćenje sprej osveživači.

PROIZVODIMO

20

MILIONA!

PARFEMA GODIŠNJE

VIDEO

pogledajte kratak film o nama

BIG HILL

OSVEŽIVAČI

OSVEŽIVAČI

BAMBOO

BIG HILL

PARFEMI

EYFEL

PARFEMI

EYFEL OSVEŽIVAČI

SPREJ MANGO

KOLONJSKA VODA

EYFEL

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. EYFEL Parfemi Srbija maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi proizvodi na ovom sajtu
budu prikazani sa ispravnim nazivima, sastavima, fotografijama i cenama. Za više informacija molimo da posetite neku od naših prodavnica ili da nas kontaktirate.

O Nama

EYFEL COSMETIC je osnovana 2009.
Nakon otvaranja svoje prve prodavnice u Uskudaru Turska, Eyfel Cosmetic je za kratko vreme uspela da postane glavni alternativni dobavljač parfema i osveživača, sa priznatim i traženim mirisima. [ detaljnije ]

©  EYFEL PARFEMI | WEB DESIGN #NPNET