SPREJ OSVEŽIVAČI

Sobni sprejevi čine da Vaš dom odlično miriše. Sobni sprejevi su opcija, čak i na mestima koja ne dozvoljavaju sveće. Sobni sprejevi su odlični za osvežavanje. Bez obzira koliko pažljivo čistite svoj dom, ponekad je potrebno dodatno pojačanje mirisa. Sobni sprejevi su fleksibilni. Omogućavaju vam da dodate malo mirisa ili dodate veću dozu mirisa. Potpuno zavisi od vas. Sobni sprejevi mogu upotpuniti vaše omiljene kućne mirise, imaju dvostruku funkciju kao parfemi i sprejevi za sobe.
Mango
500ml - 1200 RSD

Mango, jedno od najlekovitijih voća egzotičnog sveta, dolazi da ulepša vašu okolinu svojom novom formulom. Imajući glatku teksturu i upečatljivu boju, mango donosi udobnost tropskog raja u vaše okruženje svojim egzotičnim mirisom koji fascinira okolinu svojim jedinstvenim mirisom. Osećaćete se na ivici egzotične šume i nećete moći da sprečite da energija izlazi iz vas.

Ananas
500ml - 1200 RSD

Ananas ima legendarnu reputaciju sa svojim atraktivnim mirisom. Miris tropskog ananasa će proširiti karakteristiku hlađenja vruće klime na vašu okolinu.

Beli Ljiljan
500ml - 1200 RSD

Beli ljiljan ima jedinstvenu osobinu koja se ističe svojim najefikasnijim i najfascinantnijim mirisom među 110 vrsta ljiljana. Impresivan i osvežavajući miris belog ljiljana jedan je od naših najatraktivnijih mirisa u porodici Eiffel soba u spreju. Pretvarajući svoju okolinu u seosku baštu, beli ljiljan vas svojim jedinstvenim mirisom vodi u drugu dimenziju.

Dinja
500ml - 1200 RSD

Nećete želeti da propustite ovu veličanstvenu formulu koja će vam svojim mirisom činiti da se osećate u leto svake sezone. Baš kao kada ste bili dete, zamislite ukusnu i sočnu divnu dinju podeljenu na dva dela u vašem domu. Ukusni miris dinje koji pršti životom iz svakog semena koje izađe iz njega. U svom domu, na svim mestima gde dišete…

Trešnja
500ml - 1200 RSD

Miris čini da osetite jedinstven i opuštajući povetarac sezone trešanja u svojoj duši. Probudete se u zasadima trešanja, sveže trešnje ispunjuju vašu okolinu. 

Lavanda
500ml - 1200 RSD

Inspirisan baštama lavande, ovaj miris je kreiran mešanjem lavande sa cvetnim notama elegantnog mošusa. Čistoću i jasnoću mirisa lavande, koji aktivira hormone sreće koji se pobuđuju kod ljudi, uspeli smo da vas usrećimo.

Čokolada
500ml - 1200 RSD

Unesite neodoljivi miris čokolade u svoj dom uz ovu izuzetnu kompoziciju. Obogaćen je čokoladnim notama, a donju notu podržava slatka vanila.

Kupina
500ml - 1200 RSD

Ispunite svoj dom toplim, tropskim mirisom kupina. Očaravajući voćni miris je kombinacija crvenih bobica i kupina.

Jagoda
500ml - 1200 RSD

Predivan miris sveže jagode obogaćen vočnim notama…
Ovaj slatki voćni miris zatvara se srčanom notom jagode i zelenim listovima.

Jorgovan
500ml - 1200 RSD

Ako vam se mirna šetnja u vašoj privatnoj bašti čini kao san, onda će ovaj lagani, mekani miris to ostvariti. Otvaranje je pojačano uz pomoć zelenih nota. Cvetni i meki miris jorgovana čini srce mirisa. Mešavina vanile i mošusa zatvara miris.

Limun
500ml - 1200 RSD

Šta mislite o ispitivanju svežeg, energetskog i živog mirisa limuna u svom domu? Njegov miris će učiniti da se osećate kao da ste u poljima limuna.

Melek
500ml - 1200 RSD

Ovaj orijentalno-drveni miris vas vidi između jedinstvenih snova i pronicljive stvarnosti, mešajući moderne misli i otkrivajući zadivljujući sjaj. Ovaj bogati miris se otvara slatkim notama, nastavlja se drvenim notama pačulija i atlaskog kedra, a nota srca odražavaju realizaciju i eleganciju. Anfor se zatvara privlačnom kafom prožetom mošusom i zrnom tonke.

Morske Alge
500ml - 1200 RSD

Morske alge su sastavljene od mirisa susretom vode i zelenila, i visokim talasima koji vam opuštaju misli.

Ruža
500ml - 1200 RSD

Savršena mešavina mirisa ruže sa bogatim cvetnim mirisima...
Ruža čini srce mirisa. Romantična kombinacija mekoće u prahu i ruže ispunjava miris.

Karamela
500ml - 1200 RSD

Ovaj pažljivo osmišljen miris je divan poput prženja karamelnog sleza i slatkih sleza na otvorenoj vatri. Otvara se notama karamele i šećera. Srce mirisa je omekšano kremastim notama.

Okean
500ml - 1200 RSD

Morske note susreću se sa energetskim citrusnim notama. Miris se otvara citrusnim i morskim notama. Srednje note ruža i belo cveće. Miris je zatvoren neodoljivim šarmom mošusa

Narandža
500ml - 1200 RSD

Ostavite svoje okruženje sveže i živo uz sveže pomoranđe. Narandža i breskva čine gornju notu. Citrusne note su kombinovane sa jabukom u srcu mirisa i podređene živim mirisom limuna i grejpfruta.

Breskva
500ml - 1200 RSD

Miriše kao korpa svežih breskvi i nudi sočan miris breskve sa zabavnim voćnim notama. 
Njegova mešavina nota stapa se sa notom srca breskve, nektara i cvetnog jasmina. Mošus u donjoj noti će postići savršenu harmoniju sa karakterom mirisa.

Tropik
500ml - 1200 RSD

Da li ste spremni da nakon kiše udahnete sve mirise prirode u amazonskim šumama?  Uživajte u dugotrajnoj radosti sa ovim visokokvalitetnim mirisom. Srce mirisa čine cvetno-biljne note koje sadrži jasmin, ružu i bor, praćene posebnim notama mošusa.

Jasmin
500ml - 1200 RSD

Romantičan, rajski miris za vaš dom sa svojim blistavim belim cvetnim mirisom. Jedinstveno lep miris jasmina ispunjava vaš dom savršenim i utešnim mirisom. Otvara se notom čaja od jasmina. Srce mirisa čini magična kombinacija jasmina i ruže. 

Vanila
500ml - 1200 RSD

Pomešan sa vitalnom voćnom, svežinom cveta i slatke vanile, ovaj topli miris osvežiće atmosferu. Ovaj izuzetni miris otvara se prirodnošću zelenih nota i jabukom. U srcu mirisa je breskva i smokva u pratnji elegantnog jasmina i đurđevka. U donjoj noti, neodoljiva harmonija vanile i bobica tonke susreće se sa belim mošusom.

Žvaka
500ml - 1200 RSD

Slatke i nevine voćne note mogu ponovo probuditi vaše unutrašnje dete! Iskričavo otvaranje mirisa predstavlja neodoljivi miris ananasa sa banom, jagodom i bergamotom. Srce mirisa su note jasmina i karanfilića. Vanilija i mošus zatvaraju miris otkrivajući zavodljivu, kompleksnu i neverovatno duboku senzualnost.

Puder
500ml - 1200 RSD

Kada osetite nostalgičan i romantičan miris pudera, bićete ispunjeni mirom.

Visibaba
500ml - 1200 RSD

Za razliku od mnogih cveća, Visibaba izranja iz snega usred zimskih meseci. Visibaba koja je postala legendarna svojim nevinim izgledom, sada je u vašoj sredini sa svojim predivnim mirisom.

Afrički mango
500ml - 1200 RSD

Afrički mango, još jedna vrsta manga, jedan od najomiljenijih mirisa porodice Ajfel, je misteriozna formula koja čeka da bude otkrivena.

EYFEL

Sve naše proizvode možete kupiti u EYFEL parfimerijama širom Srbije ili putem interneta preko naše online prodavnice: shop.eyfelparfemi.rs
Budite deo porodice najvećih ljubitelja parfema sa 20% ulja. Ukoliko imate predlog za saradnju ili neko pitanje za nas pišite nam

Ambijentalni osveživači BAMBOO

Naši BAMBOO ambijentalni osveživači za prostorije posebni su na tržištu zbog
visokog procenta čistih mirisnih ulja. Odlikuje se dugotrajnim, intenzivnim i pre svega,
prirodnim mirisima koji će dati vašem prostoru energiju i osveženje.

Parfem se postepeno upija u bambus štapiće i širi se u prostoriji. Intenzitet mirisa može
se regulisati brojem štapića - što ih je više, jača je aroma. 

Pogodni su za životni i radni prostor, restorane, uslužne delatnosti, prodavnice,
kafiće, hotele, wellness & spa.

Naši Bamboo osveživači se proizvode u najsavremenijim i najhigijenskim uslovima.
Proizvoide se u izuzetno elegantnoj i izdržljivoj staklenoj boci.

EYFEL parfemi

Neka najbolji mirisi ostaju iza vas
EYFEL
Ženski parfemi

Za dame koje vole glamur i raskoš. Parfemi koji su nežni, a opet dovoljno snažni da ostave trag za vama.

EYFEL
Muški parfemi

Važno je birati parfem koji se slaže uz vašu ličnost. Nudimo veliki izbor mirisnih nota koji će sigurno biti jedan od vaših omiljenih.

EYFEL
BIGHILL parfemi

Za nju i njega BIG HILL su Niche parfemi, koji se posle dugo vremena vraćaju na tržište punim kapacitetom. Niche parfemi su jedinstveni mirišu snažno i baraju ih samo veliki ljubitelji mirisa.

Alternativni parfemi su:

MIRISI ZA OPUŠTANJE I SVEŽINU

Ambijentalni mirisi i osveživači prostorija - najprodavaniji u Srbiji
BIG HILL ambijentalni mirisi

Za sve ljubitelje ambijentalnih BAMBOO osveživača - specijalne mirisne note.

Kolonjska voda

Snažna do 80 stepeni, a opet nežna za Vašu kožu. Budite čisti i sveži.

Sprej osveživači prostorija

Vrlo popularni i jednostavni za korišćenje sprej osveživači.

PROIZVODIMO

20

MILIONA!

PARFEMA GODIŠNJE

VIDEO

pogledajte kratak film o nama

BIG HILL

OSVEŽIVAČI

OSVEŽIVAČI

BAMBOO

BIG HILL

PARFEMI

EYFEL

PARFEMI

EYFEL OSVEŽIVAČI

SPREJ MANGO

KOLONJSKA VODA

EYFEL

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. EYFEL Parfemi Srbija maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi proizvodi na ovom sajtu
budu prikazani sa ispravnim nazivima, sastavima, fotografijama i cenama. Za više informacija molimo da posetite neku od naših prodavnica ili da nas kontaktirate.

O Nama

EYFEL COSMETIC je osnovana 2009.
Nakon otvaranja svoje prve prodavnice u Uskudaru Turska, Eyfel Cosmetic je za kratko vreme uspela da postane glavni alternativni dobavljač parfema i osveživača, sa priznatim i traženim mirisima. [ detaljnije ]

©  EYFEL PARFEMI | WEB DESIGN #NPNET